D B P Plastics NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • D B P Plastics NV

Contactgegevens D B P Plastics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D B P Plastics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D B P Plastics NV

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Terbekehofdreef 25-29,2610, België

Telefoon (phone): 03 870 69 70 03 870 69 70

Fax (fax): 03 887 57 95 03 887 57 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D B P Plastics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D B P Plastics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D B P Plastics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D B P Plastics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D B P Plastics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D B P Plastics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D B P Plastics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D B P Plastics NV
Products information D B P Plastics NV

BTW identificatienummer (tax): BE04179992675
Ondernemingsnummer: 5246490478
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in D B P Plastics NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D B P Plastics NV
(Get full report from official database of BE for D B P Plastics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D B P Plastics NV
Addition kinds of activities for D B P Plastics NV

4953. Afvalsystemen | Refuse systems
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
17990210. Weerstroppen | Weather stripping
20110300. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
22210600. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
51990702. Wedstrijden | Matches
81110217. Will, estate en trustrecht | Will, estate and trust law

Werken bij D B P Plastics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D B P Plastics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D B P Plastics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D B P Plastics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van D B P Plastics NV in sociale netwerken
Look for responds of D B P Plastics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D B P Plastics NV. Laat een reactie achter voor D B P Plastics NV. D B P Plastics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D B P Plastics NV. Leave a respond for D B P Plastics NV. D B P Plastics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D B P Plastics NV op de google maps. Adres en contacten D B P Plastics NV
Location of D B P Plastics NV on the google maps. Address and contacts of D B P Plastics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D B P Plastics NV D B P Plastics NV: ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER | Van Herreweghe Vaast | Thocos gcv | San Martino | XARUS

Other related companies as D B P Plastics NV: ALG DAKWERKEN ROBERT DE COSTER | Van Herreweghe Vaast | Thocos gcv | San Martino | XARUS

D B P Plastics NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is D B P Plastics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179992675. Het bedrijf D B P Plastics NV bevindt zich op het adres: Terbekehofdreef 25-29,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in D B P Plastics NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D B P Plastics NV is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D B P Plastics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D B P Plastics NV, openstaande posities, locatie van D B P Plastics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D B P Plastics NV is a company, that was registered 2003 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is D B P Plastics NV, company assigned to the tax number BE04179992675. The company D B P Plastics NV is located at the address: Terbekehofdreef 25-29,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in D B P Plastics NV were not found.
The main activity of D B P Plastics NV is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D B P Plastics NV is not available. You also can look at reviews of D B P Plastics NV, open positions, location of D B P Plastics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D B P Plastics NV, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D B P Plastics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D B P Plastics NV, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D B P Plastics NV, employees, financial statistics.