Pluimke ('t)

Contactgegevens Pluimke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pluimke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Pluimke ('t)

Regio (region): Avelgem, België

Adres (address): Leynseelstraat 153,8580, België

Telefoon (phone): 056 64 64 67 056 64 64 67

Fax (fax): +32 (3) 125-23-76 +32 (3) 125-23-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pluimke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pluimke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pluimke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pluimke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pluimke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pluimke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pluimke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pluimke ('t)
Products information Pluimke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE01016754150
Ondernemingsnummer: 5329711914
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pluimke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pluimke ('t)
(Get full report from official database of BE for Pluimke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Pluimke ('t)
Addition kinds of activities for Pluimke ('t)

242104. Buiten hout structurele producten | Outdoor wood structural products
30890400. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
35599911. Elektroplatering machines en uitrusting | Electroplating machinery and equipment
39149900. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
50659900. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
50999908. Monumenten en grafmarkeringen | Monuments and grave markers
53999904. Duty-free winkels | Duty-free stores
59999920. Rots- en steenmonsters | Rock and stone specimens

Werken bij Pluimke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pluimke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pluimke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pluimke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • tijdelijke magazijnier voor winkel met specialisatie in sanitair (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak in sanitair zijn we op zoek naar een tijdelijke magazijnier. Je staat in voor volgende taken: Laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen. Aanvullen van rekken en instaan voor de productpresentatie. Opvolgen van het stockbeheer in de winkel. Onderhouden van het winkelpunt (orde en netheid). Ondersteunen van andere collega's (klanten op een vriendelijke manier doorverwijzen naar de juiste collega)

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van Pluimke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Pluimke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pluimke ('t). Laat een reactie achter voor Pluimke ('t). Pluimke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pluimke ('t). Leave a respond for Pluimke ('t). Pluimke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pluimke ('t) op de google maps. Adres en contacten Pluimke ('t)
Location of Pluimke ('t) on the google maps. Address and contacts of Pluimke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Pluimke ('t) Pluimke ('t): SBAT NV KEURINGSSTATION | 1-2 Select SPRL | Damiaaninstituut | Ars Valendi | Mario Decker

Other related companies as Pluimke ('t): SBAT NV KEURINGSSTATION | 1-2 Select SPRL | Damiaaninstituut | Ars Valendi | Mario Decker

Pluimke ('t) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Avelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Pluimke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01016754150. Het bedrijf Pluimke ('t) bevindt zich op het adres: Leynseelstraat 153,8580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pluimke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pluimke ('t) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pluimke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pluimke ('t), openstaande posities, locatie van Pluimke ('t) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pluimke ('t) is a company, that was registered 2005 in Avelgem region, Belgium. Full name of company is Pluimke ('t), company assigned to the tax number BE01016754150. The company Pluimke ('t) is located at the address: Leynseelstraat 153,8580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pluimke ('t) were not found.
The main activity of Pluimke ('t) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pluimke ('t) is not available. You also can look at reviews of Pluimke ('t), open positions, location of Pluimke ('t) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pluimke ('t), Avelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pluimke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pluimke ('t), Avelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pluimke ('t), employees, financial statistics.