Aux Petits Compagnons SPRL

Contactgegevens Aux Petits Compagnons SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aux Petits Compagnons SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aux Petits Compagnons SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Steenweg op Gent 405,1080, België

Telefoon (phone): 02 411 84 47 02 411 84 47

Fax (fax): 02 411 84 47 02 411 84 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aux Petits Compagnons SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aux Petits Compagnons SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aux Petits Compagnons SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aux Petits Compagnons SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aux Petits Compagnons SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aux Petits Compagnons SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aux Petits Compagnons SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aux Petits Compagnons SPRL
Products information Aux Petits Compagnons SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08906311035
Ondernemingsnummer: 3917144775
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Aux Petits Compagnons SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aux Petits Compagnons SPRL
(Get full report from official database of BE for Aux Petits Compagnons SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aux Petits Compagnons SPRL
Addition kinds of activities for Aux Petits Compagnons SPRL

3764. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
3842. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
899908. Communicatiediensten | Communication services
20320102. Bonen, gebakken met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked with meat: packaged in cans, jars, etc.
35230403. Blowers, voedergewassen | Blowers, forage
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
39990501. Sigaren en sigarettenhouders | Cigar and cigarette holders
59320302. Zeldzame boeken | Rare books

Werken bij Aux Petits Compagnons SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aux Petits Compagnons SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aux Petits Compagnons SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aux Petits Compagnons SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

Zoek naar antwoorden van Aux Petits Compagnons SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Aux Petits Compagnons SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aux Petits Compagnons SPRL. Laat een reactie achter voor Aux Petits Compagnons SPRL. Aux Petits Compagnons SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aux Petits Compagnons SPRL. Leave a respond for Aux Petits Compagnons SPRL. Aux Petits Compagnons SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aux Petits Compagnons SPRL op de google maps. Adres en contacten Aux Petits Compagnons SPRL
Location of Aux Petits Compagnons SPRL on the google maps. Address and contacts of Aux Petits Compagnons SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Aux Petits Compagnons SPRL Aux Petits Compagnons SPRL: BOCKAERT & THIENPONT NV | W & A Parket NV | Vanhouwe BVBA | Carrier A | WIM VANDER CRUYSSEN

Other related companies as Aux Petits Compagnons SPRL: BOCKAERT & THIENPONT NV | W & A Parket NV | Vanhouwe BVBA | Carrier A | WIM VANDER CRUYSSEN

Aux Petits Compagnons SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Aux Petits Compagnons SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08906311035. Het bedrijf Aux Petits Compagnons SPRL bevindt zich op het adres: Steenweg op Gent 405,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Aux Petits Compagnons SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aux Petits Compagnons SPRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aux Petits Compagnons SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aux Petits Compagnons SPRL, openstaande posities, locatie van Aux Petits Compagnons SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aux Petits Compagnons SPRL is a company, that was registered 1995 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Aux Petits Compagnons SPRL, company assigned to the tax number BE08906311035. The company Aux Petits Compagnons SPRL is located at the address: Steenweg op Gent 405,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Aux Petits Compagnons SPRL were not found.
The main activity of Aux Petits Compagnons SPRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aux Petits Compagnons SPRL is not available. You also can look at reviews of Aux Petits Compagnons SPRL, open positions, location of Aux Petits Compagnons SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aux Petits Compagnons SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aux Petits Compagnons SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aux Petits Compagnons SPRL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aux Petits Compagnons SPRL, employees, financial statistics.