Bobrushkin Michel

Contactgegevens Bobrushkin Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bobrushkin Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bobrushkin Michel

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Félix Delhassestraat 20,1060, België

Telefoon (phone): 02 534 88 80 02 534 88 80

Fax (fax): +32 (56) 626-17-92 +32 (56) 626-17-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bobrushkin Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bobrushkin Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bobrushkin Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bobrushkin Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bobrushkin Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bobrushkin Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bobrushkin Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bobrushkin Michel
Products information Bobrushkin Michel

BTW identificatienummer (tax): BE08636047363
Ondernemingsnummer: 7558013916
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bobrushkin Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bobrushkin Michel
(Get full report from official database of BE for Bobrushkin Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bobrushkin Michel
Addition kinds of activities for Bobrushkin Michel

5159. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
349500. Draadveren | Wire springs
507202. Handgereedschap | Hand tools
14999916. Scoria mijnbouw | Scoria mining
20689902. Zaden: gedroogd, gedroogd, gezouten of geroosterd | Seeds: dried, dehydrated, salted or roasted
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
28359910. Zwangerschapstest kits | Pregnancy test kits
64119910. Verslagdiensten, verzekering | Reporting services, insurance

Werken bij Bobrushkin Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bobrushkin Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bobrushkin Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bobrushkin Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Bobrushkin Michel in sociale netwerken
Look for responds of Bobrushkin Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bobrushkin Michel. Laat een reactie achter voor Bobrushkin Michel. Bobrushkin Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bobrushkin Michel. Leave a respond for Bobrushkin Michel. Bobrushkin Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bobrushkin Michel op de google maps. Adres en contacten Bobrushkin Michel
Location of Bobrushkin Michel on the google maps. Address and contacts of Bobrushkin Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Bobrushkin Michel Bobrushkin Michel: Creacom BVBA | Sempervivum BVBA | Haine J | Care N.V. | NV Steenimex

Other related companies as Bobrushkin Michel: Creacom BVBA | Sempervivum BVBA | Haine J | Care N.V. | NV Steenimex

Bobrushkin Michel is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Bobrushkin Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636047363. Het bedrijf Bobrushkin Michel bevindt zich op het adres: Félix Delhassestraat 20,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bobrushkin Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bobrushkin Michel is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bobrushkin Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bobrushkin Michel, openstaande posities, locatie van Bobrushkin Michel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bobrushkin Michel is a company, that was registered 1988 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Bobrushkin Michel, company assigned to the tax number BE08636047363. The company Bobrushkin Michel is located at the address: Félix Delhassestraat 20,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bobrushkin Michel were not found.
The main activity of Bobrushkin Michel is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bobrushkin Michel is not available. You also can look at reviews of Bobrushkin Michel, open positions, location of Bobrushkin Michel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bobrushkin Michel, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bobrushkin Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bobrushkin Michel, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bobrushkin Michel, employees, financial statistics.