Houtworm BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • Houtworm BVBA
Private companiesForestry • Houtworm BVBA

Contactgegevens Houtworm BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houtworm BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houtworm BVBA

Regio (region): Bree, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1460,3960, België

Telefoon (phone): 089 46 01 91 089 46 01 91

Fax (fax): 089 46 01 99 089 46 01 99

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houtworm BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houtworm BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houtworm BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houtworm BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houtworm BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houtworm BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houtworm BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houtworm BVBA
Products information Houtworm BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03548004150
Ondernemingsnummer: 8985961914
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Houtworm BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houtworm BVBA
(Get full report from official database of BE for Houtworm BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houtworm BVBA
Addition kinds of activities for Houtworm BVBA

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
17519904. Opslaginstallatie opslaan | Store fixture installation
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
50880303. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement

Werken bij Houtworm BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houtworm BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houtworm BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houtworm BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • Digital marketing manager, fulltime, Evere (snelle opstart) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het hoofdkantoor van Toyota Motor Europe zoeken we een digital marketeer die volgende taken op zich kan nemen: digitale marketingstrategie uitwerken en coördineren digitale marketingcampagnes uitwerken en lanceren via verschillende kanalen om een zo breed mogelijk publiek te bereiken (display, social media, website, SEO/SEM, CRM etc.) nauw samenwerken met interne en externe partners en departementen strakke planning en deadlines respecteren integreren van CRM & Marketing platforms (Salesforce Marketing Cloud, Media Platform, Google Analytics etc.) inhoud en content van de website updaten om een doorzichtige en vloeiende samenwerking en conversatie op gang te houden ( on-site and off-site SEO strategy) rapport uitbrengen van doelen (behaalde en nog te bereiken) en de plaats die de marketingstrategie inneemt (ROI and KPIs) trends en klanteninzichten capteren en integreren in campagnes

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Engineering - Student job (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDARO

    Type: Studentenjob

    What is Studaro all about? Studaro is a young and growing HR and recruitment agency that enables young Belgian and international students & graduates to get the most out of their early stage professional career. We focus on student jobs related to the educational background, as well with your search for a first full-time job after graduation to help you launch your professional career. You can earn some extra money, while improving you resume by gaining relevant work experience. Already more than 1000 young potentials from over 90+ nationalities have joined our Studaro pack in Gent, Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Brussel & Leuven; always looking to push their limits and stay ahead of their peers! We believe in the added value and potential of young talent, so we act as a bridge to connect them with the business industry and give employers the ability to reach out to this much desired talent. With the Studaro team we mostly go hunting ourselves for the perfect open job position that matches with your specified interests and unique profile. We'll be contacting you personally as soon as we have a fitting match for you! You can find more information on our website (https://www.studaro.com), and you can easliy register here: http://bit.ly/studaro_form

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Houtworm BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Houtworm BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houtworm BVBA. Laat een reactie achter voor Houtworm BVBA. Houtworm BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houtworm BVBA. Leave a respond for Houtworm BVBA. Houtworm BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houtworm BVBA op de google maps. Adres en contacten Houtworm BVBA
Location of Houtworm BVBA on the google maps. Address and contacts of Houtworm BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Houtworm BVBA Houtworm BVBA: CITROEN PG CARS BVBA | CHAUFFAGE BRAL BVBA | POWER FLASH SA SA | De Bruijn Grafiek Fotosetting B.V.B.A. | DG-DM Flower-Stylists

Other related companies as Houtworm BVBA: CITROEN PG CARS BVBA | CHAUFFAGE BRAL BVBA | POWER FLASH SA SA | De Bruijn Grafiek Fotosetting B.V.B.A. | DG-DM Flower-Stylists

Houtworm BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bree, België. De volledige naam van het bedrijf is Houtworm BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03548004150. Het bedrijf Houtworm BVBA bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1460,3960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 545,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Houtworm BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houtworm BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houtworm BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houtworm BVBA, openstaande posities, locatie van Houtworm BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Houtworm BVBA is a company, that was registered 2002 in Bree region, Belgium. Full name of company is Houtworm BVBA, company assigned to the tax number BE03548004150. The company Houtworm BVBA is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1460,3960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 545,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Houtworm BVBA were not found.
The main activity of Houtworm BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Houtworm BVBA is not available. You also can look at reviews of Houtworm BVBA, open positions, location of Houtworm BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houtworm BVBA, Bree: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houtworm BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houtworm BVBA, Bree: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houtworm BVBA, employees, financial statistics.