GIELEN RECYCLAGE

Contactgegevens GIELEN RECYCLAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIELEN RECYCLAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIELEN RECYCLAGE

Regio (region): Kortessem, België

Adres (address): Hasseltsesteenweg,3720, België

Telefoon (phone): 011 37 91 10 011 37 91 10

Fax (fax): 011 37 91 19 011 37 91 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIELEN RECYCLAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIELEN RECYCLAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIELEN RECYCLAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIELEN RECYCLAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIELEN RECYCLAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIELEN RECYCLAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIELEN RECYCLAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIELEN RECYCLAGE
Products information GIELEN RECYCLAGE

BTW identificatienummer (tax): BE07277862548
Ondernemingsnummer: 7982910156
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GIELEN RECYCLAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIELEN RECYCLAGE
(Get full report from official database of BE for GIELEN RECYCLAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIELEN RECYCLAGE
Addition kinds of activities for GIELEN RECYCLAGE

16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
22310207. Refinishing doek van wol, haarhaar of soortgelijke stof | Refinishing cloth of wool, mohair or similar fabric
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
36459905. TL-lampen, residentieel | Fluorescent lighting fixtures, residential
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller
37319901. Baggers, bouw en reparatie | Dredges, building and repairing
51990303. honden | Dogs
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.

Werken bij GIELEN RECYCLAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIELEN RECYCLAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIELEN RECYCLAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIELEN RECYCLAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ANZEGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

Zoek naar antwoorden van GIELEN RECYCLAGE in sociale netwerken
Look for responds of GIELEN RECYCLAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIELEN RECYCLAGE. Laat een reactie achter voor GIELEN RECYCLAGE. GIELEN RECYCLAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIELEN RECYCLAGE. Leave a respond for GIELEN RECYCLAGE. GIELEN RECYCLAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIELEN RECYCLAGE op de google maps. Adres en contacten GIELEN RECYCLAGE
Location of GIELEN RECYCLAGE on the google maps. Address and contacts of GIELEN RECYCLAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come GIELEN RECYCLAGE GIELEN RECYCLAGE: Deconinck M | E M S NV | ABADDON | Dubaere - Van Den Avenne N.V. | Société Nouvelle Hainaut Carlier S.A.

Other related companies as GIELEN RECYCLAGE: Deconinck M | E M S NV | ABADDON | Dubaere - Van Den Avenne N.V. | Société Nouvelle Hainaut Carlier S.A.

GIELEN RECYCLAGE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Kortessem, België. De volledige naam van het bedrijf is GIELEN RECYCLAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07277862548. Het bedrijf GIELEN RECYCLAGE bevindt zich op het adres: Hasseltsesteenweg,3720. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GIELEN RECYCLAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIELEN RECYCLAGE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIELEN RECYCLAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIELEN RECYCLAGE, openstaande posities, locatie van GIELEN RECYCLAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GIELEN RECYCLAGE is a company, that was registered 2003 in Kortessem region, Belgium. Full name of company is GIELEN RECYCLAGE, company assigned to the tax number BE07277862548. The company GIELEN RECYCLAGE is located at the address: Hasseltsesteenweg,3720. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GIELEN RECYCLAGE were not found.
The main activity of GIELEN RECYCLAGE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GIELEN RECYCLAGE is not available. You also can look at reviews of GIELEN RECYCLAGE, open positions, location of GIELEN RECYCLAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIELEN RECYCLAGE, Kortessem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIELEN RECYCLAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIELEN RECYCLAGE, Kortessem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIELEN RECYCLAGE, employees, financial statistics.