Houthandel Woodtex

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Houthandel Woodtex
Private companiesCoal Mining • Houthandel Woodtex

Contactgegevens Houthandel Woodtex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Houthandel Woodtex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Houthandel Woodtex

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Boomsesteenweg 680-682,2610, België

Telefoon (phone): 03 827 39 56 03 827 39 56

Fax (fax): 03 825 23 35 03 825 23 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Houthandel Woodtex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Houthandel Woodtex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Houthandel Woodtex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Houthandel Woodtex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Houthandel Woodtex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Houthandel Woodtex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Houthandel Woodtex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Houthandel Woodtex
Products information Houthandel Woodtex

BTW identificatienummer (tax): BE08559417724
Ondernemingsnummer: 6779357910
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Houthandel Woodtex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Houthandel Woodtex
(Get full report from official database of BE for Houthandel Woodtex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Houthandel Woodtex
Addition kinds of activities for Houthandel Woodtex

2384. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
512202. Toiletartikelen | Toiletries
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
50630306. Telefoon en telegraaf draad en kabel | Telephone and telegraph wire and cable
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
50940000. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij Houthandel Woodtex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Houthandel Woodtex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Houthandel Woodtex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Houthandel Woodtex. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Studentenjob

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

  • Design Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als Design Engineer rapporteer je aan de engineringsmanager. Het doel van de functie is het onderzoeken en technisch ontwerpen van een installatietekening op basis van input van onze klant en leverancier. de installatie bestaat uit het ontwerpen van kabelwegen en het plaatsen van spoorwegtoestellen. De technische installaties worden aangeleverd door de klant. Hoofdtaken : - Hanteren van moderne meetapparatuur zoals GPS-meting, lasermeting - Het interpreteren en lezen van type-plannen - Het opmaken en controleren van uitvoeringsplannen - Op de Werf ter plaatste opmeten van kabelwegen en het bijstaan van de partner voor de plaatsingen van toestellen - Situaties en problemen vanuit verschillende invalshoeken bekijken en het uitwerken van oplossingen - Onderhandelen met klanten en partners - Het aansturen van de technisch tekenaar - Het opmaken van technische verslagen - Het opvolgen van meetstaten

  • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

  • Handlanger betonherstellingen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de betonsector zoeken wij op heden een handlanger, betonarbeider. Als betonarbeider sta je in voor het uitvoeren van betonboringen, betonherstellingen alsook betoninjecties.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van Houthandel Woodtex in sociale netwerken
Look for responds of Houthandel Woodtex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Houthandel Woodtex. Laat een reactie achter voor Houthandel Woodtex. Houthandel Woodtex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Houthandel Woodtex. Leave a respond for Houthandel Woodtex. Houthandel Woodtex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Houthandel Woodtex op de google maps. Adres en contacten Houthandel Woodtex
Location of Houthandel Woodtex on the google maps. Address and contacts of Houthandel Woodtex

Andere gerelateerde bedrijven als come Houthandel Woodtex Houthandel Woodtex: Atop BVBA | Solastra BVBA | Altruy Décoration | Grand Garage Saint-Michel | Grid Holding Belgium NV

Other related companies as Houthandel Woodtex: Atop BVBA | Solastra BVBA | Altruy Décoration | Grand Garage Saint-Michel | Grid Holding Belgium NV

Houthandel Woodtex is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is Houthandel Woodtex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08559417724. Het bedrijf Houthandel Woodtex bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 680-682,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Houthandel Woodtex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Houthandel Woodtex is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Houthandel Woodtex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Houthandel Woodtex, openstaande posities, locatie van Houthandel Woodtex op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Houthandel Woodtex is a company, that was registered 2010 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is Houthandel Woodtex, company assigned to the tax number BE08559417724. The company Houthandel Woodtex is located at the address: Boomsesteenweg 680-682,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Houthandel Woodtex were not found.
The main activity of Houthandel Woodtex is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Houthandel Woodtex is not available. You also can look at reviews of Houthandel Woodtex, open positions, location of Houthandel Woodtex on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Houthandel Woodtex, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Houthandel Woodtex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Houthandel Woodtex, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Houthandel Woodtex, employees, financial statistics.