A R. Construct

Contactgegevens A R. Construct: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A R. Construct: address, phone, fax, email, website, opening hours

A R. Construct

Regio (region): Lendelede, België

Adres (address): Winkelsestraat 117,8860, België

Telefoon (phone): 051 31 40 02; 0475 68 07 73 051 31 40 02; 0475 68 07 73

Fax (fax): 051 31 47 95 051 31 47 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A R. Construct: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A R. Construct"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A R. Construct"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A R. Construct, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A R. Construct. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A R. Construct, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A R. Construct. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A R. Construct
Products information A R. Construct

BTW identificatienummer (tax): BE03774871826
Ondernemingsnummer: 9258972167
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A R. Construct zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A R. Construct
(Get full report from official database of BE for A R. Construct)

Aanvulling soorten activiteiten voor A R. Construct
Addition kinds of activities for A R. Construct

2297. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
28610104. Methanol, natuurlijk (houtalcohol) | Methanol, natural (wood alcohol)
28699901. Versnellers, rubberen verwerking: cyclisch of acyclisch | Accelerators, rubber processing: cyclic or acyclic
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
38250101. Generator en generator testers | Alternator and generator testers
51530103. Haver | Oats
64119907. Patrouille diensten, verzekering | Patrol services, insurance
78419902. Video schijf / tape verhuur aan het grote publiek | Video disk/tape rental to the general public

Werken bij A R. Construct: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A R. Construct: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A R. Construct. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A R. Construct. Looking for open vacancies in other companies

 • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

 • Operator MIG lassen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

 • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

 • Lader (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

 • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

 • Magazijnier (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

 • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

 • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

 • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Body2Win

  Type: Studentenjob

  JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

 • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

  Type: Vaste Job

  In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

Zoek naar antwoorden van A R. Construct in sociale netwerken
Look for responds of A R. Construct in social networks

Lees alle opmerkingen voor A R. Construct. Laat een reactie achter voor A R. Construct. A R. Construct bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A R. Construct. Leave a respond for A R. Construct. A R. Construct on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A R. Construct op de google maps. Adres en contacten A R. Construct
Location of A R. Construct on the google maps. Address and contacts of A R. Construct

Andere gerelateerde bedrijven als come A R. Construct A R. Construct: SCHOONMAAKBEDRIJF DEGRYSE | ECOLE DE COMMUNAUTE FRANCAISE | TREMAC BVBA | Ief De Laender | MTO / NetView BVBA

Other related companies as A R. Construct: SCHOONMAAKBEDRIJF DEGRYSE | ECOLE DE COMMUNAUTE FRANCAISE | TREMAC BVBA | Ief De Laender | MTO / NetView BVBA

A R. Construct is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Lendelede, België. De volledige naam van het bedrijf is A R. Construct, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03774871826. Het bedrijf A R. Construct bevindt zich op het adres: Winkelsestraat 117,8860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A R. Construct zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A R. Construct is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A R. Construct is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A R. Construct, openstaande posities, locatie van A R. Construct op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A R. Construct is a company, that was registered 2010 in Lendelede region, Belgium. Full name of company is A R. Construct, company assigned to the tax number BE03774871826. The company A R. Construct is located at the address: Winkelsestraat 117,8860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A R. Construct were not found.
The main activity of A R. Construct is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A R. Construct is not available. You also can look at reviews of A R. Construct, open positions, location of A R. Construct on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A R. Construct, Lendelede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A R. Construct, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A R. Construct, Lendelede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A R. Construct, employees, financial statistics.