BREMS PRODUCTS

Contactgegevens BREMS PRODUCTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREMS PRODUCTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREMS PRODUCTS

Regio (region): Halen, België

Adres (address): Hagelandstraat 30,3545, België

Telefoon (phone): 013 46 02 80 013 46 02 80

Fax (fax): 013 44 40 90 013 44 40 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREMS PRODUCTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREMS PRODUCTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREMS PRODUCTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREMS PRODUCTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREMS PRODUCTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREMS PRODUCTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREMS PRODUCTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREMS PRODUCTS
Products information BREMS PRODUCTS

BTW identificatienummer (tax): BE06054534912
Ondernemingsnummer: 8036193847
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BREMS PRODUCTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREMS PRODUCTS
(Get full report from official database of BE for BREMS PRODUCTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREMS PRODUCTS
Addition kinds of activities for BREMS PRODUCTS

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
39990300. Veren en veerproducten | Feathers and feather products
45129903. Helikopter drager, gepland | Helicopter carrier, scheduled
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij BREMS PRODUCTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREMS PRODUCTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREMS PRODUCTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREMS PRODUCTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van BREMS PRODUCTS in sociale netwerken
Look for responds of BREMS PRODUCTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREMS PRODUCTS. Laat een reactie achter voor BREMS PRODUCTS. BREMS PRODUCTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREMS PRODUCTS. Leave a respond for BREMS PRODUCTS. BREMS PRODUCTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREMS PRODUCTS op de google maps. Adres en contacten BREMS PRODUCTS
Location of BREMS PRODUCTS on the google maps. Address and contacts of BREMS PRODUCTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BREMS PRODUCTS BREMS PRODUCTS: SMIDT-IMEX BVBA | Ambrogio N.V. | Drugeon | Refrigiration Lambert sprl | Wallabie BVBA

Other related companies as BREMS PRODUCTS: SMIDT-IMEX BVBA | Ambrogio N.V. | Drugeon | Refrigiration Lambert sprl | Wallabie BVBA

BREMS PRODUCTS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Halen, België. De volledige naam van het bedrijf is BREMS PRODUCTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06054534912. Het bedrijf BREMS PRODUCTS bevindt zich op het adres: Hagelandstraat 30,3545. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BREMS PRODUCTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BREMS PRODUCTS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREMS PRODUCTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREMS PRODUCTS, openstaande posities, locatie van BREMS PRODUCTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BREMS PRODUCTS is a company, that was registered 2005 in Halen region, Belgium. Full name of company is BREMS PRODUCTS, company assigned to the tax number BE06054534912. The company BREMS PRODUCTS is located at the address: Hagelandstraat 30,3545. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BREMS PRODUCTS were not found.
The main activity of BREMS PRODUCTS is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BREMS PRODUCTS is not available. You also can look at reviews of BREMS PRODUCTS, open positions, location of BREMS PRODUCTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREMS PRODUCTS, Halen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREMS PRODUCTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREMS PRODUCTS, Halen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREMS PRODUCTS, employees, financial statistics.