BELSACK HOUTHANDEL NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • BELSACK HOUTHANDEL NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • BELSACK HOUTHANDEL NV

Contactgegevens BELSACK HOUTHANDEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELSACK HOUTHANDEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELSACK HOUTHANDEL NV

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 190,1500, België

Telefoon (phone): 02 361 01 00 02 361 01 00

Fax (fax): 02 361 27 70 02 361 27 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELSACK HOUTHANDEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELSACK HOUTHANDEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELSACK HOUTHANDEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELSACK HOUTHANDEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELSACK HOUTHANDEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELSACK HOUTHANDEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELSACK HOUTHANDEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELSACK HOUTHANDEL NV
Products information BELSACK HOUTHANDEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE04427459716
Ondernemingsnummer: 4857849121
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BELSACK HOUTHANDEL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELSACK HOUTHANDEL NV
(Get full report from official database of BE for BELSACK HOUTHANDEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELSACK HOUTHANDEL NV
Addition kinds of activities for BELSACK HOUTHANDEL NV

306916. Rubberband | Rubber tape
26720206. Maskeringstape: gemaakt van aangekochte materialen | Masking tape: made from purchased materials
34460107. Railings, bannisters, wachten, enz.: Gemaakt van metalen pijp | Railings, bannisters, guards, etc: made from metal pipe
34520103. Lentepennen, metaal | Spring pins, metal
35559906. Typografische nummermachines | Typographic numbering machines
76310202. Pearl restringing | Pearl restringing

Werken bij BELSACK HOUTHANDEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELSACK HOUTHANDEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELSACK HOUTHANDEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELSACK HOUTHANDEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van BELSACK HOUTHANDEL NV in sociale netwerken
Look for responds of BELSACK HOUTHANDEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELSACK HOUTHANDEL NV. Laat een reactie achter voor BELSACK HOUTHANDEL NV. BELSACK HOUTHANDEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELSACK HOUTHANDEL NV. Leave a respond for BELSACK HOUTHANDEL NV. BELSACK HOUTHANDEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELSACK HOUTHANDEL NV op de google maps. Adres en contacten BELSACK HOUTHANDEL NV
Location of BELSACK HOUTHANDEL NV on the google maps. Address and contacts of BELSACK HOUTHANDEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BELSACK HOUTHANDEL NV BELSACK HOUTHANDEL NV: Fiems & Zonen NV | Lim-Elec BVBA | VAN DEN BROECKE ZAKENKANTOOR | Aftercrash | Semalex sprl

Other related companies as BELSACK HOUTHANDEL NV: Fiems & Zonen NV | Lim-Elec BVBA | VAN DEN BROECKE ZAKENKANTOOR | Aftercrash | Semalex sprl

BELSACK HOUTHANDEL NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is BELSACK HOUTHANDEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04427459716. Het bedrijf BELSACK HOUTHANDEL NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 190,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BELSACK HOUTHANDEL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELSACK HOUTHANDEL NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELSACK HOUTHANDEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELSACK HOUTHANDEL NV, openstaande posities, locatie van BELSACK HOUTHANDEL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELSACK HOUTHANDEL NV is a company, that was registered 2011 in Halle region, Belgium. Full name of company is BELSACK HOUTHANDEL NV, company assigned to the tax number BE04427459716. The company BELSACK HOUTHANDEL NV is located at the address: Brusselsesteenweg 190,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BELSACK HOUTHANDEL NV were not found.
The main activity of BELSACK HOUTHANDEL NV is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELSACK HOUTHANDEL NV is not available. You also can look at reviews of BELSACK HOUTHANDEL NV, open positions, location of BELSACK HOUTHANDEL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELSACK HOUTHANDEL NV, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELSACK HOUTHANDEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELSACK HOUTHANDEL NV, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELSACK HOUTHANDEL NV, employees, financial statistics.