SMI-Weinig-Dimter-Raimann

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • SMI-Weinig-Dimter-Raimann
Private companiesAgricultural Production - Crops • SMI-Weinig-Dimter-Raimann

Contactgegevens SMI-Weinig-Dimter-Raimann: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMI-Weinig-Dimter-Raimann: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMI-Weinig-Dimter-Raimann

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Hof ter Puttenlaan 55,1700, België

Telefoon (phone): 02 466 38 39 02 466 38 39

Fax (fax): 02 466 04 04 02 466 04 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMI-Weinig-Dimter-Raimann: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMI-Weinig-Dimter-Raimann"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMI-Weinig-Dimter-Raimann"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMI-Weinig-Dimter-Raimann, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMI-Weinig-Dimter-Raimann. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMI-Weinig-Dimter-Raimann, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMI-Weinig-Dimter-Raimann. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMI-Weinig-Dimter-Raimann
Products information SMI-Weinig-Dimter-Raimann

BTW identificatienummer (tax): BE05935333251
Ondernemingsnummer: 6824951171
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SMI-Weinig-Dimter-Raimann zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMI-Weinig-Dimter-Raimann
(Get full report from official database of BE for SMI-Weinig-Dimter-Raimann)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMI-Weinig-Dimter-Raimann
Addition kinds of activities for SMI-Weinig-Dimter-Raimann

912100. Wetgevende instanties | Legislative bodies
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware
36610105. modems | Modems
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom

Werken bij SMI-Weinig-Dimter-Raimann: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMI-Weinig-Dimter-Raimann: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMI-Weinig-Dimter-Raimann. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMI-Weinig-Dimter-Raimann. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Metser (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aannemer te Harelbeke zoeken we dringend een ervaren metselaar! Gemotiveerde ervaren metselaars zijn welkom! Je kan zowel zelfstandig als in ploegverband werken. Je hebt een rijbewijs b

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v)

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van SMI-Weinig-Dimter-Raimann in sociale netwerken
Look for responds of SMI-Weinig-Dimter-Raimann in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMI-Weinig-Dimter-Raimann. Laat een reactie achter voor SMI-Weinig-Dimter-Raimann. SMI-Weinig-Dimter-Raimann bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMI-Weinig-Dimter-Raimann. Leave a respond for SMI-Weinig-Dimter-Raimann. SMI-Weinig-Dimter-Raimann on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMI-Weinig-Dimter-Raimann op de google maps. Adres en contacten SMI-Weinig-Dimter-Raimann
Location of SMI-Weinig-Dimter-Raimann on the google maps. Address and contacts of SMI-Weinig-Dimter-Raimann

Andere gerelateerde bedrijven als come SMI-Weinig-Dimter-Raimann SMI-Weinig-Dimter-Raimann: Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA | Desdécor | Huis De Meester | Imprimerie Clerebaut N.V. | Valckenborgh NV

Other related companies as SMI-Weinig-Dimter-Raimann: Schockaert Technical & Coordination - STC BVBA | Desdécor | Huis De Meester | Imprimerie Clerebaut N.V. | Valckenborgh NV

SMI-Weinig-Dimter-Raimann is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is SMI-Weinig-Dimter-Raimann, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05935333251. Het bedrijf SMI-Weinig-Dimter-Raimann bevindt zich op het adres: Hof ter Puttenlaan 55,1700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SMI-Weinig-Dimter-Raimann zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMI-Weinig-Dimter-Raimann is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMI-Weinig-Dimter-Raimann is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMI-Weinig-Dimter-Raimann, openstaande posities, locatie van SMI-Weinig-Dimter-Raimann op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMI-Weinig-Dimter-Raimann is a company, that was registered 1993 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is SMI-Weinig-Dimter-Raimann, company assigned to the tax number BE05935333251. The company SMI-Weinig-Dimter-Raimann is located at the address: Hof ter Puttenlaan 55,1700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SMI-Weinig-Dimter-Raimann were not found.
The main activity of SMI-Weinig-Dimter-Raimann is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SMI-Weinig-Dimter-Raimann is not available. You also can look at reviews of SMI-Weinig-Dimter-Raimann, open positions, location of SMI-Weinig-Dimter-Raimann on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMI-Weinig-Dimter-Raimann, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMI-Weinig-Dimter-Raimann, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMI-Weinig-Dimter-Raimann, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMI-Weinig-Dimter-Raimann, employees, financial statistics.