COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL

Contactgegevens COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Philippe de Champagnestraat 11A,1000, België

Telefoon (phone): 02 460 39 89; 02 511 37 77 02 460 39 89; 02 511 37 77

Fax (fax): 02 460 02 67 02 460 02 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL
Products information COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03066528320
Ondernemingsnummer: 1770965576
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL
(Get full report from official database of BE for COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL
Addition kinds of activities for COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL

549902. Drankwinkels | Beverage stores
22210601. Automotive stoffen, kunstmatige vezels | Automotive fabrics, manmade fiber
31110200. Schoen leer | Shoe leather
32610201. Bidets, glanzend china | Bidets, vitreous china
34110101. Bier blikjes, metaal | Beer cans, metal
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
73590501. Audiovisuele apparatuur en leveranciersverhuur | Audio-visual equipment and supply rental

Werken bij COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Software Developer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL in sociale netwerken
Look for responds of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. Laat een reactie achter voor COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. Leave a respond for COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL. COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL op de google maps. Adres en contacten COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL
Location of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL on the google maps. Address and contacts of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL: R.B. Engineering BVBA | LE SOIR (REDACTION DU LUXEMBOURG) | Megabyte Data Systems SA | Doeuvre Glenda Studieburo | SGS Bio-Pharma S.A

Other related companies as COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL: R.B. Engineering BVBA | LE SOIR (REDACTION DU LUXEMBOURG) | Megabyte Data Systems SA | Doeuvre Glenda Studieburo | SGS Bio-Pharma S.A

COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03066528320. Het bedrijf COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL bevindt zich op het adres: Philippe de Champagnestraat 11A,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, openstaande posities, locatie van COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL is a company, that was registered 1997 in Brussel region, Belgium. Full name of company is COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, company assigned to the tax number BE03066528320. The company COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL is located at the address: Philippe de Champagnestraat 11A,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL were not found.
The main activity of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL is not available. You also can look at reviews of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, open positions, location of COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPAGNIE GENERALE DE DESINFECTION SPRL, employees, financial statistics.