Van De Velde Leonard & Zn NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Van De Velde Leonard & Zn NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • Van De Velde Leonard & Zn NV

Contactgegevens Van De Velde Leonard & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Velde Leonard & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Velde Leonard & Zn NV

Regio (region): Wetteren, België

Adres (address): Zuidlaan 64,9230, België

Telefoon (phone): 09 369 04 57 09 369 04 57

Fax (fax): 09 368 08 15 09 368 08 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Velde Leonard & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Velde Leonard & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Velde Leonard & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Velde Leonard & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Velde Leonard & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Velde Leonard & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Velde Leonard & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Velde Leonard & Zn NV
Products information Van De Velde Leonard & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE07169647216
Ondernemingsnummer: 2818786621
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Van De Velde Leonard & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Velde Leonard & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Van De Velde Leonard & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Velde Leonard & Zn NV
Addition kinds of activities for Van De Velde Leonard & Zn NV

249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
14999903. Catliniet mijnbouw | Catlinite mining
20660300. Chocola | Chocolate
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
57220205. Ventilators, elektrisch | Fans, electric

Werken bij Van De Velde Leonard & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Velde Leonard & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Velde Leonard & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Velde Leonard & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van Van De Velde Leonard & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Van De Velde Leonard & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Velde Leonard & Zn NV. Laat een reactie achter voor Van De Velde Leonard & Zn NV. Van De Velde Leonard & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Velde Leonard & Zn NV. Leave a respond for Van De Velde Leonard & Zn NV. Van De Velde Leonard & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Velde Leonard & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Van De Velde Leonard & Zn NV
Location of Van De Velde Leonard & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Van De Velde Leonard & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Velde Leonard & Zn NV Van De Velde Leonard & Zn NV: Degryse J | All About Belgium BVBA | Parmatam N.V. | Alley Cat | Shamrock Technologies

Other related companies as Van De Velde Leonard & Zn NV: Degryse J | All About Belgium BVBA | Parmatam N.V. | Alley Cat | Shamrock Technologies

Van De Velde Leonard & Zn NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Wetteren, België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Velde Leonard & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07169647216. Het bedrijf Van De Velde Leonard & Zn NV bevindt zich op het adres: Zuidlaan 64,9230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Van De Velde Leonard & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van De Velde Leonard & Zn NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Velde Leonard & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Velde Leonard & Zn NV, openstaande posities, locatie van Van De Velde Leonard & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van De Velde Leonard & Zn NV is a company, that was registered 2008 in Wetteren region, Belgium. Full name of company is Van De Velde Leonard & Zn NV, company assigned to the tax number BE07169647216. The company Van De Velde Leonard & Zn NV is located at the address: Zuidlaan 64,9230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Van De Velde Leonard & Zn NV were not found.
The main activity of Van De Velde Leonard & Zn NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Velde Leonard & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Van De Velde Leonard & Zn NV, open positions, location of Van De Velde Leonard & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Velde Leonard & Zn NV, Wetteren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Velde Leonard & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Velde Leonard & Zn NV, Wetteren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Velde Leonard & Zn NV, employees, financial statistics.