VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***
Private companiesTransportation by Air • VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***

Contactgegevens VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***

Regio (region): Roeselare (Rumbeke), België

Adres (address): Groene-Herderstraat 171,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 34 72 051 24 34 72

Fax (fax): 051 24 16 74 051 24 16 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***
Products information VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***

BTW identificatienummer (tax): BE07315765380
Ondernemingsnummer: 6045471191
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***
(Get full report from official database of BE for VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***
Addition kinds of activities for VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***

35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
63310202. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: wederzijds | Fire, marine, and casualty insurance: mutual
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec

Werken bij VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** in sociale netwerken
Look for responds of VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. Laat een reactie achter voor VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. Leave a respond for VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***. VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** op de google maps. Adres en contacten VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***
Location of VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** on the google maps. Address and contacts of VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***

Andere gerelateerde bedrijven als come VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***: Vanden Bergh J | CHALEUR ET L'EAU (LA) | CHAVANAL SA | Umicore N.V. | Staquet, Quentin

Other related companies as VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***: Vanden Bergh J | CHALEUR ET L'EAU (LA) | CHAVANAL SA | Umicore N.V. | Staquet, Quentin

VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Roeselare (Rumbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07315765380. Het bedrijf VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** bevindt zich op het adres: Groene-Herderstraat 171,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, openstaande posities, locatie van VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** is a company, that was registered 2010 in Roeselare (Rumbeke) region, Belgium. Full name of company is VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, company assigned to the tax number BE07315765380. The company VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** is located at the address: Groene-Herderstraat 171,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** were not found.
The main activity of VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** is not available. You also can look at reviews of VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, open positions, location of VIJFWEGEN HOSTELLERIE *** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, Roeselare (Rumbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, Roeselare (Rumbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIJFWEGEN HOSTELLERIE ***, employees, financial statistics.