TERMINUS (LE)

Contactgegevens TERMINUS (LE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERMINUS (LE): address, phone, fax, email, website, opening hours

TERMINUS (LE)

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue Leopold II 3,7000, België

Telefoon (phone): 065 34 05 64 065 34 05 64

Fax (fax): 065 59 56 10 065 59 56 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERMINUS (LE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERMINUS (LE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERMINUS (LE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERMINUS (LE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERMINUS (LE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERMINUS (LE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERMINUS (LE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERMINUS (LE)
Products information TERMINUS (LE)

BTW identificatienummer (tax): BE05617553710
Ondernemingsnummer: 9112030029
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TERMINUS (LE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERMINUS (LE)
(Get full report from official database of BE for TERMINUS (LE))

Aanvulling soorten activiteiten voor TERMINUS (LE)
Addition kinds of activities for TERMINUS (LE)

508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
17619901. Architectonisch plaatwerk | Architectural sheet metal work
23860101. Jassen en jassen, leer en schapenbekleed | Coats and jackets, leather and sheep-lined
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
35489904. Lasdraad, kaal en gecoat | Welding wire, bare and coated
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
39440311. Dominoes | Dominoes
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
73190000. Reclame, anders | Advertising, nec

Werken bij TERMINUS (LE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERMINUS (LE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERMINUS (LE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERMINUS (LE). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verkoopsmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    U gaat aan de slag als verkoopsmedewerker in één van de grootste modewinkels. U kan zich flexibel opstellen  U bent bepaalde dagen in de week vrij en kan ook tijdens weekends en schoolvakanties aan de slag. U kan de klanten bijstaan met modeadvies. U houdt de winkel op orde.

  • Student Shopbediende tankstation (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student (m/v) voor onze klant in St Truiden: - broodjesbar, groenten snijden en kuisen - klanten bedienden - rekken aanvullen, drank aanvullen - opvolgen tanken en geld innen - kassa - onderhoud van de winkel

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

    Type: Vaste Job

    Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

Zoek naar antwoorden van TERMINUS (LE) in sociale netwerken
Look for responds of TERMINUS (LE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERMINUS (LE). Laat een reactie achter voor TERMINUS (LE). TERMINUS (LE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERMINUS (LE). Leave a respond for TERMINUS (LE). TERMINUS (LE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERMINUS (LE) op de google maps. Adres en contacten TERMINUS (LE)
Location of TERMINUS (LE) on the google maps. Address and contacts of TERMINUS (LE)

Andere gerelateerde bedrijven als come TERMINUS (LE) TERMINUS (LE): DE MOL DANNY | De Saedeleer A & J BVBA | CENTRE DE DIETETIQUE ET DE CONTROLE DU POIDS | VERWAEST MULTI-HOME NV | Krekelhof

Other related companies as TERMINUS (LE): DE MOL DANNY | De Saedeleer A & J BVBA | CENTRE DE DIETETIQUE ET DE CONTROLE DU POIDS | VERWAEST MULTI-HOME NV | Krekelhof

TERMINUS (LE) is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is TERMINUS (LE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05617553710. Het bedrijf TERMINUS (LE) bevindt zich op het adres: Rue Leopold II 3,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 579,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TERMINUS (LE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TERMINUS (LE) is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERMINUS (LE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERMINUS (LE), openstaande posities, locatie van TERMINUS (LE) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TERMINUS (LE) is a company, that was registered 1996 in Mons region, Belgium. Full name of company is TERMINUS (LE), company assigned to the tax number BE05617553710. The company TERMINUS (LE) is located at the address: Rue Leopold II 3,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 579,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TERMINUS (LE) were not found.
The main activity of TERMINUS (LE) is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TERMINUS (LE) is not available. You also can look at reviews of TERMINUS (LE), open positions, location of TERMINUS (LE) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERMINUS (LE), Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERMINUS (LE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERMINUS (LE), Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERMINUS (LE), employees, financial statistics.