Relais de la Vallière (Le) SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Relais de la Vallière (Le) SPRL
Private companiesCommunications • Relais de la Vallière (Le) SPRL

Contactgegevens Relais de la Vallière (Le) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Relais de la Vallière (Le) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Relais de la Vallière (Le) SPRL

Regio (region): Bernissart (Pommeroeul), België

Adres (address): Route de Mons 36,7322, België

Telefoon (phone): 065 62 05 61 065 62 05 61

Fax (fax): 065 62 35 16 065 62 35 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Relais de la Vallière (Le) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Relais de la Vallière (Le) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Relais de la Vallière (Le) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Relais de la Vallière (Le) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Relais de la Vallière (Le) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Relais de la Vallière (Le) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Relais de la Vallière (Le) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Relais de la Vallière (Le) SPRL
Products information Relais de la Vallière (Le) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01378204345
Ondernemingsnummer: 6679931640
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Relais de la Vallière (Le) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Relais de la Vallière (Le) SPRL
(Get full report from official database of BE for Relais de la Vallière (Le) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Relais de la Vallière (Le) SPRL
Addition kinds of activities for Relais de la Vallière (Le) SPRL

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
33219907. Rollenmolenrollen, gietijzer | Rolling mill rolls, cast iron
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij Relais de la Vallière (Le) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Relais de la Vallière (Le) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Relais de la Vallière (Le) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Relais de la Vallière (Le) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

Zoek naar antwoorden van Relais de la Vallière (Le) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Relais de la Vallière (Le) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Relais de la Vallière (Le) SPRL. Laat een reactie achter voor Relais de la Vallière (Le) SPRL. Relais de la Vallière (Le) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Relais de la Vallière (Le) SPRL. Leave a respond for Relais de la Vallière (Le) SPRL. Relais de la Vallière (Le) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Relais de la Vallière (Le) SPRL op de google maps. Adres en contacten Relais de la Vallière (Le) SPRL
Location of Relais de la Vallière (Le) SPRL on the google maps. Address and contacts of Relais de la Vallière (Le) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Relais de la Vallière (Le) SPRL Relais de la Vallière (Le) SPRL: Kinderopvang KAV | Laurent Belgium N.V. | Robagrill J. Vermoesen | BAYAR, ALI | Supply House Group

Other related companies as Relais de la Vallière (Le) SPRL: Kinderopvang KAV | Laurent Belgium N.V. | Robagrill J. Vermoesen | BAYAR, ALI | Supply House Group

Relais de la Vallière (Le) SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bernissart (Pommeroeul), België. De volledige naam van het bedrijf is Relais de la Vallière (Le) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01378204345. Het bedrijf Relais de la Vallière (Le) SPRL bevindt zich op het adres: Route de Mons 36,7322. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Relais de la Vallière (Le) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Relais de la Vallière (Le) SPRL is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Relais de la Vallière (Le) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Relais de la Vallière (Le) SPRL, openstaande posities, locatie van Relais de la Vallière (Le) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Relais de la Vallière (Le) SPRL is a company, that was registered 2000 in Bernissart (Pommeroeul) region, Belgium. Full name of company is Relais de la Vallière (Le) SPRL, company assigned to the tax number BE01378204345. The company Relais de la Vallière (Le) SPRL is located at the address: Route de Mons 36,7322. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Relais de la Vallière (Le) SPRL were not found.
The main activity of Relais de la Vallière (Le) SPRL is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Relais de la Vallière (Le) SPRL is not available. You also can look at reviews of Relais de la Vallière (Le) SPRL, open positions, location of Relais de la Vallière (Le) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Relais de la Vallière (Le) SPRL, Bernissart (Pommeroeul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Relais de la Vallière (Le) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Relais de la Vallière (Le) SPRL, Bernissart (Pommeroeul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Relais de la Vallière (Le) SPRL, employees, financial statistics.