Potinière (la)

Contactgegevens Potinière (la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Potinière (la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Potinière (la)

Regio (region): Neufchâteau, België

Adres (address): Rue de la Bataille 5,6840, België

Telefoon (phone): 061 27 70 71 061 27 70 71

Fax (fax): +32 (86) 833-11-12 +32 (86) 833-11-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Potinière (la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Potinière (la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Potinière (la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Potinière (la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Potinière (la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Potinière (la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Potinière (la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Potinière (la)
Products information Potinière (la)

BTW identificatienummer (tax): BE01778656005
Ondernemingsnummer: 9297424316
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Potinière (la) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Potinière (la)
(Get full report from official database of BE for Potinière (la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Potinière (la)
Addition kinds of activities for Potinière (la)

807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate

Werken bij Potinière (la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Potinière (la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Potinière (la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Potinière (la). Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Technieker Buitendienst (M/V) (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • R&D chemist (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Visionpoint

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren dat actief is in de chemische sector is Visionpoint op zoek naar een R&D chemist. Wat zijn jouw taken? Je vervult een belangrijke rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten Je zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning van onderzoeksprojecten Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de R&D directeur

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Treasury Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het thesauriebeheer van de groepsvennootschappen van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse cashflow en optimaliseert het thesauriebeleid. Concrete jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van garanties, leasing- en kredietlijnen; Je staat in voor het aansturen van het dagdagelijkse cash management en het internationale betalingsverkeer; Je zorgt voor de aankoop en hedging van vreemde en internationale munten. Je neemt bovendien een adviserende rol op op vlak van betalingspolicies en betalingsverkeer zodat dit efficiënt verloopt; Je kan bepaalde inschattingen maken op basis van jouw cashflow forecasting en speelt hierop in; Je berekent rentes, beheert financieringskosten, vraagt borgen en bankgaranties op en verzorgt de administratie omtrent bankrelaties; Je onderhoudt de huidige relaties met onder andere bankinstellingen en andere betrokken partijen; Je biedt ondersteuning bij de maand- en jaarafsluitingen en staat in voor de kwartaalrapportages op vlak van buitenlandse projecten; Je maakt deel uit van het Finance & Accounting team e, rapporteert rechtstreeks aan de CFO.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van Potinière (la) in sociale netwerken
Look for responds of Potinière (la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Potinière (la). Laat een reactie achter voor Potinière (la). Potinière (la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Potinière (la). Leave a respond for Potinière (la). Potinière (la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Potinière (la) op de google maps. Adres en contacten Potinière (la)
Location of Potinière (la) on the google maps. Address and contacts of Potinière (la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Potinière (la) Potinière (la): Renova Bâtiment SPRL | Erli Electronics | EMCO BAUTECHNIK | Ring Estate NV | S.A. Pierre PIROTTE

Other related companies as Potinière (la): Renova Bâtiment SPRL | Erli Electronics | EMCO BAUTECHNIK | Ring Estate NV | S.A. Pierre PIROTTE

Potinière (la) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Neufchâteau, België. De volledige naam van het bedrijf is Potinière (la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01778656005. Het bedrijf Potinière (la) bevindt zich op het adres: Rue de la Bataille 5,6840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Potinière (la) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Potinière (la) is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Potinière (la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Potinière (la), openstaande posities, locatie van Potinière (la) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Potinière (la) is a company, that was registered 2000 in Neufchâteau region, Belgium. Full name of company is Potinière (la), company assigned to the tax number BE01778656005. The company Potinière (la) is located at the address: Rue de la Bataille 5,6840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Potinière (la) were not found.
The main activity of Potinière (la) is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Potinière (la) is not available. You also can look at reviews of Potinière (la), open positions, location of Potinière (la) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Potinière (la), Neufchâteau: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Potinière (la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Potinière (la), Neufchâteau: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Potinière (la), employees, financial statistics.