PIP MARGRAFF RELAX HOTEL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PIP MARGRAFF RELAX HOTEL
Private companiesMotion Pictures • PIP MARGRAFF RELAX HOTEL

Contactgegevens PIP MARGRAFF RELAX HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIP MARGRAFF RELAX HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIP MARGRAFF RELAX HOTEL

Regio (region): Sankt Vith, België

Adres (address): Hauptstrasse 7,4780, België

Telefoon (phone): 080 22 86 63 080 22 86 63

Fax (fax): 080 22 87 61 080 22 87 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIP MARGRAFF RELAX HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIP MARGRAFF RELAX HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIP MARGRAFF RELAX HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIP MARGRAFF RELAX HOTEL
Products information PIP MARGRAFF RELAX HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE03862487792
Ondernemingsnummer: 6084747314
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PIP MARGRAFF RELAX HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIP MARGRAFF RELAX HOTEL
(Get full report from official database of BE for PIP MARGRAFF RELAX HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIP MARGRAFF RELAX HOTEL
Addition kinds of activities for PIP MARGRAFF RELAX HOTEL

354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
65150000. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators

Werken bij PIP MARGRAFF RELAX HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIP MARGRAFF RELAX HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • Bouwarbeider zwembaden (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IZEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwarbeider voor de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Van a tot z werk je alles tot in detail af. Een on the job training zal hier voorzien worden. Jouw takenpakket bestaat uit: - Putten maken. - Drainage voorzien. - Leidingen voorzien. - Terrasaanleg. - Elektrische taken. - ...

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van PIP MARGRAFF RELAX HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. Laat een reactie achter voor PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. PIP MARGRAFF RELAX HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. Leave a respond for PIP MARGRAFF RELAX HOTEL. PIP MARGRAFF RELAX HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIP MARGRAFF RELAX HOTEL op de google maps. Adres en contacten PIP MARGRAFF RELAX HOTEL
Location of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL on the google maps. Address and contacts of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come PIP MARGRAFF RELAX HOTEL PIP MARGRAFF RELAX HOTEL: Safalec SA | O C M W KORTRIJK | De Steenoven nv | Merifin Europe S.A | Philippe de LIMBOURG

Other related companies as PIP MARGRAFF RELAX HOTEL: Safalec SA | O C M W KORTRIJK | De Steenoven nv | Merifin Europe S.A | Philippe de LIMBOURG

PIP MARGRAFF RELAX HOTEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Sankt Vith, België. De volledige naam van het bedrijf is PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03862487792. Het bedrijf PIP MARGRAFF RELAX HOTEL bevindt zich op het adres: Hauptstrasse 7,4780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 264,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PIP MARGRAFF RELAX HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIP MARGRAFF RELAX HOTEL is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIP MARGRAFF RELAX HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, openstaande posities, locatie van PIP MARGRAFF RELAX HOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIP MARGRAFF RELAX HOTEL is a company, that was registered 2005 in Sankt Vith region, Belgium. Full name of company is PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, company assigned to the tax number BE03862487792. The company PIP MARGRAFF RELAX HOTEL is located at the address: Hauptstrasse 7,4780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 264,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PIP MARGRAFF RELAX HOTEL were not found.
The main activity of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL is not available. You also can look at reviews of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, open positions, location of PIP MARGRAFF RELAX HOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, Sankt Vith: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, Sankt Vith: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIP MARGRAFF RELAX HOTEL, employees, financial statistics.