Amadini Pierre

Contactgegevens Amadini Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amadini Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amadini Pierre

Regio (region): Grâce-Hollogne (Bierset), België

Adres (address): Avenue de la Gare 87,4460, België

Telefoon (phone): 04 250 59 56; 019 32 56 20 04 250 59 56; 019 32 56 20

Fax (fax): 04 250 03 89 04 250 03 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amadini Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amadini Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amadini Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amadini Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amadini Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amadini Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amadini Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amadini Pierre
Products information Amadini Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE01708343505
Ondernemingsnummer: 2195861816
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 428,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Amadini Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amadini Pierre
(Get full report from official database of BE for Amadini Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amadini Pierre
Addition kinds of activities for Amadini Pierre

3291. Schuurproducten | Abrasive products
203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine

Werken bij Amadini Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amadini Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amadini Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amadini Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Legal Professional (Bank) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verwachte taken : Verzamelen en analyseren van de feitelijke en gerechtelijke elementen en openen van het dossier, in het kader van de "Particulieren"-dossiers en voor het autobeheer eveneens de “Corporate”-dossiers en voor het vlootbeheer met materiële en lichte lichamelijke schade, teneinde de dekking en de aansprakelijkheden te beoordelen, de tussenkomende partijen te identificeren en de schade te beoordelen volgens de vooropgestelde procedures en regels. In het kader van de strafrechtelijke verdediging, analyseren van de juridische documenten en behandelen en opvolgen van de aspecten van andere juridische procedures (burgerlijke partijstelling, burgerlijke procedures), teneinde de dekking te beoordelen en de financiële aspecten van de dossiers op te volgen. In het kader van dossiers waarvoor een meer geavanceerde kennis en een begrip van het recht van de extracontractuele en contractuele aansprakelijkheid auto nodig is, opstellen van een beheerstrategie volgens de vooropgestelde regels, uitwerken van een actieplan en zorgen voor de opvolging van het dossier door het actieplan, indien nodig, aan te passen, teneinde het dossier zo snel mogelijk af te sluiten en de belangen van de klant zo goed mogelijk te verdedigen. Zorgen voor een proactieve en aangepaste communicatie met de klant, de makelaar, de advocaten of andere tussenkomende partijen in complexe of gevoelige dossiers, in de minnelijke en/of gerechtelijke fase (lichte lichamelijke schade, …) teneinde de juiste claim van de klant op te stellen die in verhouding is tot zijn schade. ■ Zorgen voor de opvolging van zijn dossierportefeuille teneinde een kwalitatieve dienstverlening te garanderen. ■ Controleren van de financiële aspecten van het dossier teneinde ervoor te zorgen dat de grenzen van de dekking gerespecteerd worden en dat de kosten onder controle blijven voor de organisatie. Analyseren van de kostenstaten, de honoraria van de advocaten en de experten en nemen van de nodige initiatieven, teneinde deze te weerleggen. Analyseren en samenvatten van de ontvangen vonnissen teneinde een juridische database aan te leggen

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • fascia therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde fascia therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Amadini Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Amadini Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amadini Pierre. Laat een reactie achter voor Amadini Pierre. Amadini Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amadini Pierre. Leave a respond for Amadini Pierre. Amadini Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amadini Pierre op de google maps. Adres en contacten Amadini Pierre
Location of Amadini Pierre on the google maps. Address and contacts of Amadini Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Amadini Pierre Amadini Pierre: Mekanik Strip | Koopjeskrant NV | Limka NV | Bergmans R | Bern's Locasol-Locamat S.A.

Other related companies as Amadini Pierre: Mekanik Strip | Koopjeskrant NV | Limka NV | Bergmans R | Bern's Locasol-Locamat S.A.

Amadini Pierre is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Grâce-Hollogne (Bierset), België. De volledige naam van het bedrijf is Amadini Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01708343505. Het bedrijf Amadini Pierre bevindt zich op het adres: Avenue de la Gare 87,4460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 428,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Amadini Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amadini Pierre is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amadini Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amadini Pierre, openstaande posities, locatie van Amadini Pierre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amadini Pierre is a company, that was registered 2012 in Grâce-Hollogne (Bierset) region, Belgium. Full name of company is Amadini Pierre, company assigned to the tax number BE01708343505. The company Amadini Pierre is located at the address: Avenue de la Gare 87,4460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 428,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Amadini Pierre were not found.
The main activity of Amadini Pierre is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Amadini Pierre is not available. You also can look at reviews of Amadini Pierre, open positions, location of Amadini Pierre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amadini Pierre, Grâce-Hollogne (Bierset): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amadini Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amadini Pierre, Grâce-Hollogne (Bierset): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amadini Pierre, employees, financial statistics.