L'Auberge du Panorama

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • L'Auberge du Panorama
Private companiesMetal Mining • L'Auberge du Panorama

Contactgegevens L'Auberge du Panorama: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'Auberge du Panorama: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'Auberge du Panorama

Regio (region): Bouillon, België

Adres (address): Au dessus de la Ville 23,6830, België

Telefoon (phone): 061 46 04 62 061 46 04 62

Fax (fax): 061 46 80 74 061 46 80 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'Auberge du Panorama: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'Auberge du Panorama"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'Auberge du Panorama"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'Auberge du Panorama, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'Auberge du Panorama. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'Auberge du Panorama, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'Auberge du Panorama. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'Auberge du Panorama
Products information L'Auberge du Panorama

BTW identificatienummer (tax): BE02402130126
Ondernemingsnummer: 5471435546
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in L'Auberge du Panorama zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'Auberge du Panorama
(Get full report from official database of BE for L'Auberge du Panorama)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'Auberge du Panorama
Addition kinds of activities for L'Auberge du Panorama

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
28429900. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
57199907. handdoeken | Towels
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij L'Auberge du Panorama: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'Auberge du Panorama: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'Auberge du Panorama. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'Auberge du Panorama. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van L'Auberge du Panorama in sociale netwerken
Look for responds of L'Auberge du Panorama in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'Auberge du Panorama. Laat een reactie achter voor L'Auberge du Panorama. L'Auberge du Panorama bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'Auberge du Panorama. Leave a respond for L'Auberge du Panorama. L'Auberge du Panorama on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'Auberge du Panorama op de google maps. Adres en contacten L'Auberge du Panorama
Location of L'Auberge du Panorama on the google maps. Address and contacts of L'Auberge du Panorama

Andere gerelateerde bedrijven als come L'Auberge du Panorama L'Auberge du Panorama: 't Scheldt Fax- en E-postkrant | ETS ALPHA LETTRAGE | Faculty Club | La Fontaine | cenre de depaysement

Other related companies as L'Auberge du Panorama: 't Scheldt Fax- en E-postkrant | ETS ALPHA LETTRAGE | Faculty Club | La Fontaine | cenre de depaysement

L'Auberge du Panorama is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Bouillon, België. De volledige naam van het bedrijf is L'Auberge du Panorama, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02402130126. Het bedrijf L'Auberge du Panorama bevindt zich op het adres: Au dessus de la Ville 23,6830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in L'Auberge du Panorama zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'Auberge du Panorama is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'Auberge du Panorama is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'Auberge du Panorama, openstaande posities, locatie van L'Auberge du Panorama op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'Auberge du Panorama is a company, that was registered 2014 in Bouillon region, Belgium. Full name of company is L'Auberge du Panorama, company assigned to the tax number BE02402130126. The company L'Auberge du Panorama is located at the address: Au dessus de la Ville 23,6830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in L'Auberge du Panorama were not found.
The main activity of L'Auberge du Panorama is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L'Auberge du Panorama is not available. You also can look at reviews of L'Auberge du Panorama, open positions, location of L'Auberge du Panorama on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'Auberge du Panorama, Bouillon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'Auberge du Panorama, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'Auberge du Panorama, Bouillon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'Auberge du Panorama, employees, financial statistics.