HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
Private companiesMiscellaneous Repair Services • HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

Contactgegevens HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Gentseweg 280,9120, België

Telefoon (phone): 03 775 86 23 03 775 86 23

Fax (fax): 03 755 27 97 03 755 27 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL-RESTAURANT BEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL-RESTAURANT BEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
Products information HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE06770843505
Ondernemingsnummer: 9508361816
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
(Get full report from official database of BE for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
Addition kinds of activities for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
399913. Reclame display producten | Advertising display products
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
39440308. Schakenmakers en schaakborden | Chessmen and chessboards
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
80990201. Health screening service | Health screening service

Werken bij HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Laat een reactie achter voor HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. HOTEL-RESTAURANT BEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. Leave a respond for HOTEL-RESTAURANT BEVEREN. HOTEL-RESTAURANT BEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL-RESTAURANT BEVEREN op de google maps. Adres en contacten HOTEL-RESTAURANT BEVEREN
Location of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN on the google maps. Address and contacts of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL-RESTAURANT BEVEREN HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: Wilkin (Maison) SPRL | MOBALPA AALTER | Vanhorenbeeck | Corderie Smits-Henin | Edibo N.V.

Other related companies as HOTEL-RESTAURANT BEVEREN: Wilkin (Maison) SPRL | MOBALPA AALTER | Vanhorenbeeck | Corderie Smits-Henin | Edibo N.V.

HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06770843505. Het bedrijf HOTEL-RESTAURANT BEVEREN bevindt zich op het adres: Gentseweg 280,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 878,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, openstaande posities, locatie van HOTEL-RESTAURANT BEVEREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is a company, that was registered 2005 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, company assigned to the tax number BE06770843505. The company HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is located at the address: Gentseweg 280,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 878,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HOTEL-RESTAURANT BEVEREN were not found.
The main activity of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN is not available. You also can look at reviews of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, open positions, location of HOTEL-RESTAURANT BEVEREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL-RESTAURANT BEVEREN, employees, financial statistics.