Alders Annick

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Alders Annick
Private companiesMotion Pictures • Alders Annick

Contactgegevens Alders Annick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alders Annick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alders Annick

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Komvest 48,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 82 91 050 33 82 91

Fax (fax): 050 47 16 59 050 47 16 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alders Annick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alders Annick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alders Annick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alders Annick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alders Annick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alders Annick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alders Annick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alders Annick
Products information Alders Annick

BTW identificatienummer (tax): BE01683624267
Ondernemingsnummer: 6589843750
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alders Annick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alders Annick
(Get full report from official database of BE for Alders Annick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alders Annick
Addition kinds of activities for Alders Annick

202600. Vloeistofmelk | Fluid milk
237199. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
31449903. Orthopedische schoenen, vrouwen | Orthopedic shoes, women's
38120000. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted

Werken bij Alders Annick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alders Annick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alders Annick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alders Annick. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een vloerder om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Beerse. Je zal instaan voor vloer- en tegelwerken.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van Alders Annick in sociale netwerken
Look for responds of Alders Annick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alders Annick. Laat een reactie achter voor Alders Annick. Alders Annick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alders Annick. Leave a respond for Alders Annick. Alders Annick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alders Annick op de google maps. Adres en contacten Alders Annick
Location of Alders Annick on the google maps. Address and contacts of Alders Annick

Andere gerelateerde bedrijven als come Alders Annick Alders Annick: Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen | Acoustix | AJM Print-Shop SPRL | DE BUCK INCENTIVES | WATERSPORT MATHEUSSEN BVBA

Other related companies as Alders Annick: Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen | Acoustix | AJM Print-Shop SPRL | DE BUCK INCENTIVES | WATERSPORT MATHEUSSEN BVBA

Alders Annick is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Alders Annick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01683624267. Het bedrijf Alders Annick bevindt zich op het adres: Komvest 48,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alders Annick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alders Annick is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alders Annick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alders Annick, openstaande posities, locatie van Alders Annick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alders Annick is a company, that was registered 2018 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Alders Annick, company assigned to the tax number BE01683624267. The company Alders Annick is located at the address: Komvest 48,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alders Annick were not found.
The main activity of Alders Annick is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alders Annick is not available. You also can look at reviews of Alders Annick, open positions, location of Alders Annick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alders Annick, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alders Annick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alders Annick, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alders Annick, employees, financial statistics.