HOTEL PORTMANS

Contactgegevens HOTEL PORTMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL PORTMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL PORTMANS

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Minderbroedersstraat 12-14,3500, België

Telefoon (phone): 011 26 32 80 011 26 32 80

Fax (fax): +32 (65) 938-32-78 +32 (65) 938-32-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL PORTMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL PORTMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL PORTMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL PORTMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL PORTMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL PORTMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL PORTMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL PORTMANS
Products information HOTEL PORTMANS

BTW identificatienummer (tax): BE05825195312
Ondernemingsnummer: 2802581787
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HOTEL PORTMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL PORTMANS
(Get full report from official database of BE for HOTEL PORTMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL PORTMANS
Addition kinds of activities for HOTEL PORTMANS

02549901. Kippenbroederij | Chicken hatchery
20350111. Worcestershire saus | Worcestershire sauce
22210402. Acryl breedgeweven stoffen | Acrylic broadwoven fabrics
24219906. Timmerhout: ruw, gezaagd of geschaafd | Lumber: rough, sawed, or planed
26210202. Perkament | Parchment paper
30691201. Mondstukken voor buizen, sigarettenhouders, enz .: rubber | Mouthpieces for pipes, cigarette holders, etc.: rubber
36489903. Infraroodlampen | Infrared lamp fixtures
36510111. Fonograaf en radiocombinaties | Phonograph and radio combinations
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice

Werken bij HOTEL PORTMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL PORTMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL PORTMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL PORTMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Schrijnwerker/monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt, gespecialiseerd in rolluiken en zonwering gaat Flexpoint op zoek naar een schrijnwerker/monteur. Je takenpakket zal bestaan uit: - Zagen van profielen - Ponsen - Monteren, verpakken, assembleren - Administratie

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van HOTEL PORTMANS in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL PORTMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL PORTMANS. Laat een reactie achter voor HOTEL PORTMANS. HOTEL PORTMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL PORTMANS. Leave a respond for HOTEL PORTMANS. HOTEL PORTMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL PORTMANS op de google maps. Adres en contacten HOTEL PORTMANS
Location of HOTEL PORTMANS on the google maps. Address and contacts of HOTEL PORTMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL PORTMANS HOTEL PORTMANS: Résidence | BurO+ | FLASHBAG SPRL | Carrière de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. | Vercruyssen, Kristof

Other related companies as HOTEL PORTMANS: Résidence | BurO+ | FLASHBAG SPRL | Carrière de la Hazotte H. Verhoeven S.P.R.L. | Vercruyssen, Kristof

HOTEL PORTMANS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL PORTMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05825195312. Het bedrijf HOTEL PORTMANS bevindt zich op het adres: Minderbroedersstraat 12-14,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HOTEL PORTMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL PORTMANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL PORTMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL PORTMANS, openstaande posities, locatie van HOTEL PORTMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL PORTMANS is a company, that was registered 2001 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is HOTEL PORTMANS, company assigned to the tax number BE05825195312. The company HOTEL PORTMANS is located at the address: Minderbroedersstraat 12-14,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HOTEL PORTMANS were not found.
The main activity of HOTEL PORTMANS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL PORTMANS is not available. You also can look at reviews of HOTEL PORTMANS, open positions, location of HOTEL PORTMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL PORTMANS, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL PORTMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL PORTMANS, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL PORTMANS, employees, financial statistics.