Hotel Neufchatel SPRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • Hotel Neufchatel SPRL
Private companiesForestry • Hotel Neufchatel SPRL

Contactgegevens Hotel Neufchatel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel Neufchatel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel Neufchatel SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Nieuwburgstraat 34,1060, België

Telefoon (phone): 02 537 37 25 02 537 37 25

Fax (fax): 02 537 37 25 02 537 37 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel Neufchatel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel Neufchatel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel Neufchatel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel Neufchatel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel Neufchatel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel Neufchatel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel Neufchatel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel Neufchatel SPRL
Products information Hotel Neufchatel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06871093750
Ondernemingsnummer: 2688323974
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 348,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hotel Neufchatel SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel Neufchatel SPRL
(Get full report from official database of BE for Hotel Neufchatel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel Neufchatel SPRL
Addition kinds of activities for Hotel Neufchatel SPRL

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
384300. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
25420101. Carrier cases en tafels, mail: behalve hout | Carrier cases and tables, mail: except wood
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy
39490303. Roeimachines | Rowing machines
51490501. Drankconcentraten | Beverage concentrates
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician

Werken bij Hotel Neufchatel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel Neufchatel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel Neufchatel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel Neufchatel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsen via dienstencheques (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DCO Geetbets

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen via dienstencheques bij privé-personen.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

Zoek naar antwoorden van Hotel Neufchatel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Hotel Neufchatel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel Neufchatel SPRL. Laat een reactie achter voor Hotel Neufchatel SPRL. Hotel Neufchatel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel Neufchatel SPRL. Leave a respond for Hotel Neufchatel SPRL. Hotel Neufchatel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel Neufchatel SPRL op de google maps. Adres en contacten Hotel Neufchatel SPRL
Location of Hotel Neufchatel SPRL on the google maps. Address and contacts of Hotel Neufchatel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel Neufchatel SPRL Hotel Neufchatel SPRL: Gramat BVBA | DANNY BODDIN PIANOSERVICE | FLP Publicité SPRL | CARLTON INTERNATIONAL | SOURCALP

Other related companies as Hotel Neufchatel SPRL: Gramat BVBA | DANNY BODDIN PIANOSERVICE | FLP Publicité SPRL | CARLTON INTERNATIONAL | SOURCALP

Hotel Neufchatel SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel Neufchatel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06871093750. Het bedrijf Hotel Neufchatel SPRL bevindt zich op het adres: Nieuwburgstraat 34,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 348,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hotel Neufchatel SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel Neufchatel SPRL is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel Neufchatel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel Neufchatel SPRL, openstaande posities, locatie van Hotel Neufchatel SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hotel Neufchatel SPRL is a company, that was registered 2014 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Hotel Neufchatel SPRL, company assigned to the tax number BE06871093750. The company Hotel Neufchatel SPRL is located at the address: Nieuwburgstraat 34,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 348,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hotel Neufchatel SPRL were not found.
The main activity of Hotel Neufchatel SPRL is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel Neufchatel SPRL is not available. You also can look at reviews of Hotel Neufchatel SPRL, open positions, location of Hotel Neufchatel SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel Neufchatel SPRL, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel Neufchatel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel Neufchatel SPRL, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel Neufchatel SPRL, employees, financial statistics.