AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA
Private companiesSocial Services • AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA

Contactgegevens AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 240,1050, België

Telefoon (phone): 02 534 53 76 02 534 53 76

Fax (fax): 02 534 55 35 02 534 55 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA
Products information AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07297088623
Ondernemingsnummer: 5565368652
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA
Addition kinds of activities for AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA

27529906. Planographing | Planographing
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
50210104. Filing units | Filing units
51989900. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
59630202. Zuivelproducten, huis-naar-huis | Dairy products, house-to-house

Werken bij AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Student Receptionist(e) - Deeltijds - Tijdelijk - Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Receptel

    Type: Studentenjob

    Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. Laat een reactie achter voor AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. Leave a respond for AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA. AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA
Location of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA: Van Hout BVBA | Cavan NV | Henkovac-Horestreca NV | Brabanthal | Valcke Import Export B.V.B.A.

Other related companies as AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA: Van Hout BVBA | Cavan NV | Henkovac-Horestreca NV | Brabanthal | Valcke Import Export B.V.B.A.

AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07297088623. Het bedrijf AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA bevindt zich op het adres: Louizalaan 240,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, openstaande posities, locatie van AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA is a company, that was registered 2006 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, company assigned to the tax number BE07297088623. The company AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA is located at the address: Louizalaan 240,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA were not found.
The main activity of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, open positions, location of AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKD Prinsen Van Wijmen bvba BVBA, employees, financial statistics.