HOTEL IMPERIAL NV

Contactgegevens HOTEL IMPERIAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL IMPERIAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL IMPERIAL NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Dweersstraat 24,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 90 14 050 33 90 14

Fax (fax): 050 34 43 06 050 34 43 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL IMPERIAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL IMPERIAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL IMPERIAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL IMPERIAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL IMPERIAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL IMPERIAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL IMPERIAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL IMPERIAL NV
Products information HOTEL IMPERIAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE09823944091
Ondernemingsnummer: 5402770996
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HOTEL IMPERIAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL IMPERIAL NV
(Get full report from official database of BE for HOTEL IMPERIAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL IMPERIAL NV
Addition kinds of activities for HOTEL IMPERIAL NV

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
286599. Cyclische grondstoffen en tussenproducten, nec | Cyclic crudes and intermediates, nec
17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
21219901. cigarillos | Cigarillos
22840202. Zijden draad | Silk thread
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
39310210. Viola's en onderdelen | Violas and parts
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen

Werken bij HOTEL IMPERIAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL IMPERIAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL IMPERIAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL IMPERIAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van HOTEL IMPERIAL NV in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL IMPERIAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL IMPERIAL NV. Laat een reactie achter voor HOTEL IMPERIAL NV. HOTEL IMPERIAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL IMPERIAL NV. Leave a respond for HOTEL IMPERIAL NV. HOTEL IMPERIAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL IMPERIAL NV op de google maps. Adres en contacten HOTEL IMPERIAL NV
Location of HOTEL IMPERIAL NV on the google maps. Address and contacts of HOTEL IMPERIAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL IMPERIAL NV HOTEL IMPERIAL NV: CEULEMANS BVBA | All Accountants & Partners BVBA | Wonterspan NV | Delva Lighting Design NV | Valk Welding N.V.

Other related companies as HOTEL IMPERIAL NV: CEULEMANS BVBA | All Accountants & Partners BVBA | Wonterspan NV | Delva Lighting Design NV | Valk Welding N.V.

HOTEL IMPERIAL NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL IMPERIAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09823944091. Het bedrijf HOTEL IMPERIAL NV bevindt zich op het adres: Dweersstraat 24,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 817,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HOTEL IMPERIAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL IMPERIAL NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL IMPERIAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL IMPERIAL NV, openstaande posities, locatie van HOTEL IMPERIAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL IMPERIAL NV is a company, that was registered 2010 in Brugge region, Belgium. Full name of company is HOTEL IMPERIAL NV, company assigned to the tax number BE09823944091. The company HOTEL IMPERIAL NV is located at the address: Dweersstraat 24,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 817,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HOTEL IMPERIAL NV were not found.
The main activity of HOTEL IMPERIAL NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL IMPERIAL NV is not available. You also can look at reviews of HOTEL IMPERIAL NV, open positions, location of HOTEL IMPERIAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL IMPERIAL NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL IMPERIAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL IMPERIAL NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL IMPERIAL NV, employees, financial statistics.