Hostellerie du Peiffeschof SPRL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Hostellerie du Peiffeschof SPRL
Private companiesOil and Gas Extraction • Hostellerie du Peiffeschof SPRL

Contactgegevens Hostellerie du Peiffeschof SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hostellerie du Peiffeschof SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hostellerie du Peiffeschof SPRL

Regio (region): Arlon, België

Adres (address): Chemin du Peiffeschoff 111,6700, België

Telefoon (phone): 063 41 00 50 063 41 00 50

Fax (fax): +32 (69) 554-62-93 +32 (69) 554-62-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hostellerie du Peiffeschof SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hostellerie du Peiffeschof SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hostellerie du Peiffeschof SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hostellerie du Peiffeschof SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hostellerie du Peiffeschof SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hostellerie du Peiffeschof SPRL
Products information Hostellerie du Peiffeschof SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01803100585
Ondernemingsnummer: 6352264404
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hostellerie du Peiffeschof SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hostellerie du Peiffeschof SPRL
(Get full report from official database of BE for Hostellerie du Peiffeschof SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hostellerie du Peiffeschof SPRL
Addition kinds of activities for Hostellerie du Peiffeschof SPRL

20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
22210904. Leno stoffen, synthetische vezel en zijde | Leno fabrics, manmade fiber and silk
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
34430400. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
51490301. Specerijen | Condiments

Werken bij Hostellerie du Peiffeschof SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hostellerie du Peiffeschof SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Manpower

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van Hostellerie du Peiffeschof SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Hostellerie du Peiffeschof SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Laat een reactie achter voor Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Hostellerie du Peiffeschof SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Leave a respond for Hostellerie du Peiffeschof SPRL. Hostellerie du Peiffeschof SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hostellerie du Peiffeschof SPRL op de google maps. Adres en contacten Hostellerie du Peiffeschof SPRL
Location of Hostellerie du Peiffeschof SPRL on the google maps. Address and contacts of Hostellerie du Peiffeschof SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Hostellerie du Peiffeschof SPRL Hostellerie du Peiffeschof SPRL: GRANTURCO & ASSOCIES | BADAS HAYRANI BVBA | Idra BVBA | AANDRIJVINGEN GALLON NV | Jacques David S.P.R.L.

Other related companies as Hostellerie du Peiffeschof SPRL: GRANTURCO & ASSOCIES | BADAS HAYRANI BVBA | Idra BVBA | AANDRIJVINGEN GALLON NV | Jacques David S.P.R.L.

Hostellerie du Peiffeschof SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Arlon, België. De volledige naam van het bedrijf is Hostellerie du Peiffeschof SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01803100585. Het bedrijf Hostellerie du Peiffeschof SPRL bevindt zich op het adres: Chemin du Peiffeschoff 111,6700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hostellerie du Peiffeschof SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hostellerie du Peiffeschof SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hostellerie du Peiffeschof SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hostellerie du Peiffeschof SPRL, openstaande posities, locatie van Hostellerie du Peiffeschof SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hostellerie du Peiffeschof SPRL is a company, that was registered 1995 in Arlon region, Belgium. Full name of company is Hostellerie du Peiffeschof SPRL, company assigned to the tax number BE01803100585. The company Hostellerie du Peiffeschof SPRL is located at the address: Chemin du Peiffeschoff 111,6700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hostellerie du Peiffeschof SPRL were not found.
The main activity of Hostellerie du Peiffeschof SPRL is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hostellerie du Peiffeschof SPRL is not available. You also can look at reviews of Hostellerie du Peiffeschof SPRL, open positions, location of Hostellerie du Peiffeschof SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hostellerie du Peiffeschof SPRL, Arlon: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hostellerie du Peiffeschof SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hostellerie du Peiffeschof SPRL, Arlon: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hostellerie du Peiffeschof SPRL, employees, financial statistics.