De Residentie BVBA

Contactgegevens De Residentie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Residentie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Residentie BVBA

Regio (region): Kasterlee (Lichtaart), België

Adres (address): Steenfortstraat 5,2460, België

Telefoon (phone): 014 55 18 34 014 55 18 34

Fax (fax): 014 55 18 35 014 55 18 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Residentie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Residentie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Residentie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Residentie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Residentie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Residentie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Residentie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Residentie BVBA
Products information De Residentie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03991851806
Ondernemingsnummer: 7689575195
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Residentie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Residentie BVBA
(Get full report from official database of BE for De Residentie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Residentie BVBA
Addition kinds of activities for De Residentie BVBA

355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
12319900. Antracietwinning, nec | Anthracite mining, nec
28650207. Fenol, gealkyleerd en cumeen | Phenol, alkylated and cumene
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
78129900. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec

Werken bij De Residentie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Residentie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Residentie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Residentie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van De Residentie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Residentie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Residentie BVBA. Laat een reactie achter voor De Residentie BVBA. De Residentie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Residentie BVBA. Leave a respond for De Residentie BVBA. De Residentie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Residentie BVBA op de google maps. Adres en contacten De Residentie BVBA
Location of De Residentie BVBA on the google maps. Address and contacts of De Residentie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Residentie BVBA De Residentie BVBA: MAISON DU MOTEUR (LE) | V & W CONSTRUCT BVBA | Vangrieken P | D-Tect BVBA | RENIERS,DIRK

Other related companies as De Residentie BVBA: MAISON DU MOTEUR (LE) | V & W CONSTRUCT BVBA | Vangrieken P | D-Tect BVBA | RENIERS,DIRK

De Residentie BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kasterlee (Lichtaart), België. De volledige naam van het bedrijf is De Residentie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03991851806. Het bedrijf De Residentie BVBA bevindt zich op het adres: Steenfortstraat 5,2460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 716,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Residentie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Residentie BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Residentie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Residentie BVBA, openstaande posities, locatie van De Residentie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Residentie BVBA is a company, that was registered 2000 in Kasterlee (Lichtaart) region, Belgium. Full name of company is De Residentie BVBA, company assigned to the tax number BE03991851806. The company De Residentie BVBA is located at the address: Steenfortstraat 5,2460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 716,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Residentie BVBA were not found.
The main activity of De Residentie BVBA is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Residentie BVBA is not available. You also can look at reviews of De Residentie BVBA, open positions, location of De Residentie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Residentie BVBA, Kasterlee (Lichtaart): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Residentie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Residentie BVBA, Kasterlee (Lichtaart): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Residentie BVBA, employees, financial statistics.