Damier (Hotel) ****

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Damier (Hotel) ****
Private companiesMiscellaneous Retail • Damier (Hotel) ****

Contactgegevens Damier (Hotel) ****: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Damier (Hotel) ****: address, phone, fax, email, website, opening hours

Damier (Hotel) ****

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Grote Markt 41,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 15 47 056 22 15 47

Fax (fax): 056 22 86 31 056 22 86 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Damier (Hotel) ****: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Damier (Hotel) ****"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Damier (Hotel) ****"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Damier (Hotel) ****, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Damier (Hotel) ****. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Damier (Hotel) ****, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Damier (Hotel) ****. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Damier (Hotel) ****
Products information Damier (Hotel) ****

BTW identificatienummer (tax): BE08186431884
Ondernemingsnummer: 3279663085
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Damier (Hotel) **** zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Damier (Hotel) ****
(Get full report from official database of BE for Damier (Hotel) ****)

Aanvulling soorten activiteiten voor Damier (Hotel) ****
Addition kinds of activities for Damier (Hotel) ****

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
31999905. Hondenmateriaal: kraag, leibanden, muzzels, enz .: leer | Dog furnishings: collars, leashes, muzzles, etc.: leather
34989901. Spoelen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Coils, pipe: fabricated from purchased pipe
82990503. Publieke spreek school | Public speaking school

Werken bij Damier (Hotel) ****: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Damier (Hotel) ****: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Damier (Hotel) ****. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Damier (Hotel) ****. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een diëtist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Damier (Hotel) **** in sociale netwerken
Look for responds of Damier (Hotel) **** in social networks

Lees alle opmerkingen voor Damier (Hotel) ****. Laat een reactie achter voor Damier (Hotel) ****. Damier (Hotel) **** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Damier (Hotel) ****. Leave a respond for Damier (Hotel) ****. Damier (Hotel) **** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Damier (Hotel) **** op de google maps. Adres en contacten Damier (Hotel) ****
Location of Damier (Hotel) **** on the google maps. Address and contacts of Damier (Hotel) ****

Andere gerelateerde bedrijven als come Damier (Hotel) **** Damier (Hotel) ****: M C A DESTRUCTION & RECYCLING | Graphic Leader SA | Filieux F | Cinema Mediterraneen a Bruxelles | SDR

Other related companies as Damier (Hotel) ****: M C A DESTRUCTION & RECYCLING | Graphic Leader SA | Filieux F | Cinema Mediterraneen a Bruxelles | SDR

Damier (Hotel) **** is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Damier (Hotel) ****, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186431884. Het bedrijf Damier (Hotel) **** bevindt zich op het adres: Grote Markt 41,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Damier (Hotel) **** zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Damier (Hotel) **** is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Damier (Hotel) **** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Damier (Hotel) ****, openstaande posities, locatie van Damier (Hotel) **** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Damier (Hotel) **** is a company, that was registered 2000 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Damier (Hotel) ****, company assigned to the tax number BE08186431884. The company Damier (Hotel) **** is located at the address: Grote Markt 41,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Damier (Hotel) **** were not found.
The main activity of Damier (Hotel) **** is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Damier (Hotel) **** is not available. You also can look at reviews of Damier (Hotel) ****, open positions, location of Damier (Hotel) **** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Damier (Hotel) ****, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Damier (Hotel) ****, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Damier (Hotel) ****, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Damier (Hotel) ****, employees, financial statistics.