CITY INN SUISSE NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • CITY INN SUISSE NV
Private companiesDepository Institutions • CITY INN SUISSE NV

Contactgegevens CITY INN SUISSE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITY INN SUISSE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITY INN SUISSE NV

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Kalverveld 8-12,2140, België

Telefoon (phone): 03 217 40 40 03 217 40 40

Fax (fax): 03 217 40 50 03 217 40 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITY INN SUISSE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITY INN SUISSE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITY INN SUISSE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITY INN SUISSE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITY INN SUISSE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITY INN SUISSE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITY INN SUISSE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITY INN SUISSE NV
Products information CITY INN SUISSE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08717895507
Ondernemingsnummer: 7809051513
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CITY INN SUISSE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITY INN SUISSE NV
(Get full report from official database of BE for CITY INN SUISSE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITY INN SUISSE NV
Addition kinds of activities for CITY INN SUISSE NV

229503. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
33519905. Rails, koper en koperlegering | Rails, copper and copper alloy
33550301. Extrusion ingot, aluminium: gemaakt in rollend molen | Extrusion ingot, aluminum: made in rolling mills
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij CITY INN SUISSE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITY INN SUISSE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITY INN SUISSE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITY INN SUISSE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Herverpakkers (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

Zoek naar antwoorden van CITY INN SUISSE NV in sociale netwerken
Look for responds of CITY INN SUISSE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITY INN SUISSE NV. Laat een reactie achter voor CITY INN SUISSE NV. CITY INN SUISSE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITY INN SUISSE NV. Leave a respond for CITY INN SUISSE NV. CITY INN SUISSE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITY INN SUISSE NV op de google maps. Adres en contacten CITY INN SUISSE NV
Location of CITY INN SUISSE NV on the google maps. Address and contacts of CITY INN SUISSE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CITY INN SUISSE NV CITY INN SUISSE NV: GANDAGAS/VAN ROEY D | K T M BELGIUM | Aannemingsbedrijf Aertssen N.V. | Laboratoires Stella S.A. | Filip, Heylesonne

Other related companies as CITY INN SUISSE NV: GANDAGAS/VAN ROEY D | K T M BELGIUM | Aannemingsbedrijf Aertssen N.V. | Laboratoires Stella S.A. | Filip, Heylesonne

CITY INN SUISSE NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is CITY INN SUISSE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08717895507. Het bedrijf CITY INN SUISSE NV bevindt zich op het adres: Kalverveld 8-12,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CITY INN SUISSE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CITY INN SUISSE NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITY INN SUISSE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITY INN SUISSE NV, openstaande posities, locatie van CITY INN SUISSE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CITY INN SUISSE NV is a company, that was registered 1992 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is CITY INN SUISSE NV, company assigned to the tax number BE08717895507. The company CITY INN SUISSE NV is located at the address: Kalverveld 8-12,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CITY INN SUISSE NV were not found.
The main activity of CITY INN SUISSE NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CITY INN SUISSE NV is not available. You also can look at reviews of CITY INN SUISSE NV, open positions, location of CITY INN SUISSE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITY INN SUISSE NV, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITY INN SUISSE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITY INN SUISSE NV, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITY INN SUISSE NV, employees, financial statistics.