Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co

Contactgegevens Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Donk 54,2500, België

Telefoon (phone): 03 488 46 66 03 488 46 66

Fax (fax): 03 488 43 79 03 488 43 79

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co
Products information Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co

BTW identificatienummer (tax): BE05629913330
Ondernemingsnummer: 6915039062
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co
(Get full report from official database of BE for Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co
Addition kinds of activities for Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co

22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
39990208. Wimpers, kunstmatig | Eyelashes, artificial
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.

Werken bij Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co in sociale netwerken
Look for responds of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Laat een reactie achter voor Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Leave a respond for Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co. Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co op de google maps. Adres en contacten Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co
Location of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co on the google maps. Address and contacts of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co: Ghelamco NV | Pelsmaekers NV | Excelease SA | Decloedt-Decov N.V. | DC

Other related companies as Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co: Ghelamco NV | Pelsmaekers NV | Excelease SA | Decloedt-Decov N.V. | DC

Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05629913330. Het bedrijf Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co bevindt zich op het adres: Donk 54,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, openstaande posities, locatie van Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co is a company, that was registered 2010 in Lier region, Belgium. Full name of company is Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, company assigned to the tax number BE05629913330. The company Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co is located at the address: Donk 54,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co were not found.
The main activity of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co is not available. You also can look at reviews of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, open positions, location of Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advocatenkantoor Mattijs, Van Roy, Voet & Co, employees, financial statistics.