BRUGMANN FLAT RESIDENCE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BRUGMANN FLAT RESIDENCE
Private companiesMetal Mining • BRUGMANN FLAT RESIDENCE

Contactgegevens BRUGMANN FLAT RESIDENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGMANN FLAT RESIDENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGMANN FLAT RESIDENCE

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Brugmannlaan 40,1190, België

Telefoon (phone): 02 344 39 57 02 344 39 57

Fax (fax): 02 344 22 33 02 344 22 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGMANN FLAT RESIDENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGMANN FLAT RESIDENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGMANN FLAT RESIDENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGMANN FLAT RESIDENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGMANN FLAT RESIDENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGMANN FLAT RESIDENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGMANN FLAT RESIDENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGMANN FLAT RESIDENCE
Products information BRUGMANN FLAT RESIDENCE

BTW identificatienummer (tax): BE06923278808
Ondernemingsnummer: 6412139892
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BRUGMANN FLAT RESIDENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGMANN FLAT RESIDENCE
(Get full report from official database of BE for BRUGMANN FLAT RESIDENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGMANN FLAT RESIDENCE
Addition kinds of activities for BRUGMANN FLAT RESIDENCE

573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
26780100. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security

Werken bij BRUGMANN FLAT RESIDENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGMANN FLAT RESIDENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGMANN FLAT RESIDENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGMANN FLAT RESIDENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Bordenbouw (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bordenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als bordenbouwer ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct monteren, assembleren en afwerken van elektrische stuur- en regelborden. - Je treft de nodige voorbereidingen: leest en interpreteert het installatiedossier, plan , stuk- en klemlijsten, en controleer de tekeningen en de materiaallijst. - Je monteert een pregefrabiceerde kast en bijhorende montageplaat. - Je plaatst en verbindt de onderdelen en elektrische componenten. - Vervolgens monteer je de kabelgoten en elektrische onderdelen, daarna breng je de bedrading en labeling aan. Hierna rest je nog enkel het testen en controleren van de elektrische stuur-en regelborden. - Tijdens die uitvoering communiceer je met je leidinggevende en bespreek je mogelijke technische optimalisaties. Je staat mee in voor het tijdig afleveren van een kwaliteitsvol product, conform de eisen van de klant, de voorschriften van de leverancier en de interne kwaliteitseisen.

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT 18+ BIJRIJDER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een student die iedere week doorheen het schooljaar één of twee dagen beschikbaar is om te werken. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.).

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van BRUGMANN FLAT RESIDENCE in sociale netwerken
Look for responds of BRUGMANN FLAT RESIDENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGMANN FLAT RESIDENCE. Laat een reactie achter voor BRUGMANN FLAT RESIDENCE. BRUGMANN FLAT RESIDENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGMANN FLAT RESIDENCE. Leave a respond for BRUGMANN FLAT RESIDENCE. BRUGMANN FLAT RESIDENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGMANN FLAT RESIDENCE op de google maps. Adres en contacten BRUGMANN FLAT RESIDENCE
Location of BRUGMANN FLAT RESIDENCE on the google maps. Address and contacts of BRUGMANN FLAT RESIDENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGMANN FLAT RESIDENCE BRUGMANN FLAT RESIDENCE: Heyrman-De Roeck | Floorlux BVBA | Cruysberghs Chemical | Interieurcreatie Guve | OEITFL

Other related companies as BRUGMANN FLAT RESIDENCE: Heyrman-De Roeck | Floorlux BVBA | Cruysberghs Chemical | Interieurcreatie Guve | OEITFL

BRUGMANN FLAT RESIDENCE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGMANN FLAT RESIDENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06923278808. Het bedrijf BRUGMANN FLAT RESIDENCE bevindt zich op het adres: Brugmannlaan 40,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BRUGMANN FLAT RESIDENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUGMANN FLAT RESIDENCE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGMANN FLAT RESIDENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGMANN FLAT RESIDENCE, openstaande posities, locatie van BRUGMANN FLAT RESIDENCE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUGMANN FLAT RESIDENCE is a company, that was registered 1997 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is BRUGMANN FLAT RESIDENCE, company assigned to the tax number BE06923278808. The company BRUGMANN FLAT RESIDENCE is located at the address: Brugmannlaan 40,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BRUGMANN FLAT RESIDENCE were not found.
The main activity of BRUGMANN FLAT RESIDENCE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGMANN FLAT RESIDENCE is not available. You also can look at reviews of BRUGMANN FLAT RESIDENCE, open positions, location of BRUGMANN FLAT RESIDENCE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGMANN FLAT RESIDENCE, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGMANN FLAT RESIDENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGMANN FLAT RESIDENCE, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGMANN FLAT RESIDENCE, employees, financial statistics.