Belvédère (Le)

Contactgegevens Belvédère (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belvédère (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Belvédère (Le)

Regio (region): Houffalize (Nadrin), België

Adres (address): Rue du Hérou 70,6660, België

Telefoon (phone): 084 44 41 31; 084 44 41 93 084 44 41 31; 084 44 41 93

Fax (fax): 084 44 45 11 084 44 45 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belvédère (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belvédère (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belvédère (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belvédère (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belvédère (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belvédère (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belvédère (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belvédère (Le)
Products information Belvédère (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08195220947
Ondernemingsnummer: 1917358398
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Belvédère (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belvédère (Le)
(Get full report from official database of BE for Belvédère (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Belvédère (Le)
Addition kinds of activities for Belvédère (Le)

22959901. Cambric: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Cambric: varnished, waxed, and impregnated
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
26310403. Coated karton | Coated paperboard
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
30870000. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
52119906. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials
64119910. Verslagdiensten, verzekering | Reporting services, insurance

Werken bij Belvédère (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belvédère (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belvédère (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belvédère (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van Belvédère (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Belvédère (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belvédère (Le). Laat een reactie achter voor Belvédère (Le). Belvédère (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belvédère (Le). Leave a respond for Belvédère (Le). Belvédère (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belvédère (Le) op de google maps. Adres en contacten Belvédère (Le)
Location of Belvédère (Le) on the google maps. Address and contacts of Belvédère (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Belvédère (Le) Belvédère (Le): CITROEN/TERRIJN | Sally and Co | Stijleman R NV | ALGEDECOR BVBA | Giacomo Cannella

Other related companies as Belvédère (Le): CITROEN/TERRIJN | Sally and Co | Stijleman R NV | ALGEDECOR BVBA | Giacomo Cannella

Belvédère (Le) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Houffalize (Nadrin), België. De volledige naam van het bedrijf is Belvédère (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08195220947. Het bedrijf Belvédère (Le) bevindt zich op het adres: Rue du Hérou 70,6660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Belvédère (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belvédère (Le) is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belvédère (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belvédère (Le), openstaande posities, locatie van Belvédère (Le) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belvédère (Le) is a company, that was registered 1986 in Houffalize (Nadrin) region, Belgium. Full name of company is Belvédère (Le), company assigned to the tax number BE08195220947. The company Belvédère (Le) is located at the address: Rue du Hérou 70,6660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Belvédère (Le) were not found.
The main activity of Belvédère (Le) is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belvédère (Le) is not available. You also can look at reviews of Belvédère (Le), open positions, location of Belvédère (Le) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belvédère (Le), Houffalize (Nadrin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belvédère (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belvédère (Le), Houffalize (Nadrin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belvédère (Le), employees, financial statistics.