BELLE VUE (HOTEL)

Contactgegevens BELLE VUE (HOTEL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLE VUE (HOTEL): address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLE VUE (HOTEL)

Regio (region): Vielsalm, België

Adres (address): Rue Jean Bertholet 5,6690, België

Telefoon (phone): 080 21 62 61 080 21 62 61

Fax (fax): 080 21 62 01 080 21 62 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLE VUE (HOTEL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLE VUE (HOTEL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLE VUE (HOTEL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLE VUE (HOTEL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLE VUE (HOTEL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLE VUE (HOTEL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLE VUE (HOTEL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLE VUE (HOTEL)
Products information BELLE VUE (HOTEL)

BTW identificatienummer (tax): BE05215454101
Ondernemingsnummer: 6187469482
Hoofdstad (capital): 100,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BELLE VUE (HOTEL) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLE VUE (HOTEL)
(Get full report from official database of BE for BELLE VUE (HOTEL))

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLE VUE (HOTEL)
Addition kinds of activities for BELLE VUE (HOTEL)

228100. Garen spin mills | Yarn spinning mills
364802. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
508304. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
15420105. Winkelcentrum bouw | Shopping center construction
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
34110103. Voedselcontainers, metaal | Food containers, metal
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij BELLE VUE (HOTEL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLE VUE (HOTEL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLE VUE (HOTEL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLE VUE (HOTEL). Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van BELLE VUE (HOTEL) in sociale netwerken
Look for responds of BELLE VUE (HOTEL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLE VUE (HOTEL). Laat een reactie achter voor BELLE VUE (HOTEL). BELLE VUE (HOTEL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLE VUE (HOTEL). Leave a respond for BELLE VUE (HOTEL). BELLE VUE (HOTEL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLE VUE (HOTEL) op de google maps. Adres en contacten BELLE VUE (HOTEL)
Location of BELLE VUE (HOTEL) on the google maps. Address and contacts of BELLE VUE (HOTEL)

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLE VUE (HOTEL) BELLE VUE (HOTEL): A @Dockx.be | Arcades (les) | ON TIME SPRINTER SERVICE | CENTRE CARAVANING DE L'EST SA | EECKHOUT,CHRISTIAN

Other related companies as BELLE VUE (HOTEL): A @Dockx.be | Arcades (les) | ON TIME SPRINTER SERVICE | CENTRE CARAVANING DE L'EST SA | EECKHOUT,CHRISTIAN

BELLE VUE (HOTEL) is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Vielsalm, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLE VUE (HOTEL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05215454101. Het bedrijf BELLE VUE (HOTEL) bevindt zich op het adres: Rue Jean Bertholet 5,6690. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 100,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BELLE VUE (HOTEL) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLE VUE (HOTEL) is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLE VUE (HOTEL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLE VUE (HOTEL), openstaande posities, locatie van BELLE VUE (HOTEL) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELLE VUE (HOTEL) is a company, that was registered 1998 in Vielsalm region, Belgium. Full name of company is BELLE VUE (HOTEL), company assigned to the tax number BE05215454101. The company BELLE VUE (HOTEL) is located at the address: Rue Jean Bertholet 5,6690. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 100,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BELLE VUE (HOTEL) were not found.
The main activity of BELLE VUE (HOTEL) is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLE VUE (HOTEL) is not available. You also can look at reviews of BELLE VUE (HOTEL), open positions, location of BELLE VUE (HOTEL) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLE VUE (HOTEL), Vielsalm: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLE VUE (HOTEL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLE VUE (HOTEL), Vielsalm: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLE VUE (HOTEL), employees, financial statistics.