Auberge du Liry

Contactgegevens Auberge du Liry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auberge du Liry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auberge du Liry

Regio (region): Erezée, België

Adres (address): Rue des Combattants 3,6997, België

Telefoon (phone): 086 47 72 65 086 47 72 65

Fax (fax): 086 47 74 41 086 47 74 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auberge du Liry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auberge du Liry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auberge du Liry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auberge du Liry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auberge du Liry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auberge du Liry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auberge du Liry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auberge du Liry
Products information Auberge du Liry

BTW identificatienummer (tax): BE04439544677
Ondernemingsnummer: 4109680175
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Auberge du Liry zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auberge du Liry
(Get full report from official database of BE for Auberge du Liry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auberge du Liry
Addition kinds of activities for Auberge du Liry

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
513199. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
23990601. Visnetten | Fishing nets
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
36529904. Phonograph record blanks | Phonograph record blanks
51729903. Kerosine | Kerosene
59990903. Gehoorapparaten | Hearing aids
59991200. Zwembaden, hot tubs, en sauna apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, hot tubs, and sauna equipment and supplies

Werken bij Auberge du Liry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auberge du Liry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auberge du Liry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auberge du Liry. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Dakwerker platte daken (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een toonaangevend bouwbedrijf te Herentals. Ze zoeken een gemotiveerde medewerker voor onderhoud en herstelling van platte daken, voornamelijk voor appartementen en industriële gebouwen. Je werkt in een team van 2 of 3 mensen, waarbij je evenwel zelfstandig aan de slag zal gaan. Ervaring als dakwerker is niet nodig, je krijgt een opleiding tijdens je werk.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

Zoek naar antwoorden van Auberge du Liry in sociale netwerken
Look for responds of Auberge du Liry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auberge du Liry. Laat een reactie achter voor Auberge du Liry. Auberge du Liry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auberge du Liry. Leave a respond for Auberge du Liry. Auberge du Liry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auberge du Liry op de google maps. Adres en contacten Auberge du Liry
Location of Auberge du Liry on the google maps. Address and contacts of Auberge du Liry

Andere gerelateerde bedrijven als come Auberge du Liry Auberge du Liry: A.B.P. Entreprise ASBL | MB Graniet NV | UTIMACO BELGIUM | LVDD Consultants SPRL-BVBA | Flanders Congress & Consertcenter V.Z.W.

Other related companies as Auberge du Liry: A.B.P. Entreprise ASBL | MB Graniet NV | UTIMACO BELGIUM | LVDD Consultants SPRL-BVBA | Flanders Congress & Consertcenter V.Z.W.

Auberge du Liry is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Erezée, België. De volledige naam van het bedrijf is Auberge du Liry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04439544677. Het bedrijf Auberge du Liry bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 3,6997. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Auberge du Liry zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auberge du Liry is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auberge du Liry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auberge du Liry, openstaande posities, locatie van Auberge du Liry op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Auberge du Liry is a company, that was registered 1992 in Erezée region, Belgium. Full name of company is Auberge du Liry, company assigned to the tax number BE04439544677. The company Auberge du Liry is located at the address: Rue des Combattants 3,6997. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Auberge du Liry were not found.
The main activity of Auberge du Liry is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Auberge du Liry is not available. You also can look at reviews of Auberge du Liry, open positions, location of Auberge du Liry on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auberge du Liry, Erezée: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auberge du Liry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auberge du Liry, Erezée: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auberge du Liry, employees, financial statistics.