APPARTHOTEL PEGASUS

Contactgegevens APPARTHOTEL PEGASUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APPARTHOTEL PEGASUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

APPARTHOTEL PEGASUS

Regio (region): Grimbergen, België

Adres (address): Tangedallaan 17,1850, België

Telefoon (phone): 02 757 23 67 02 757 23 67

Fax (fax): 02 255 87 20 02 255 87 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APPARTHOTEL PEGASUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APPARTHOTEL PEGASUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APPARTHOTEL PEGASUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APPARTHOTEL PEGASUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APPARTHOTEL PEGASUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APPARTHOTEL PEGASUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APPARTHOTEL PEGASUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APPARTHOTEL PEGASUS
Products information APPARTHOTEL PEGASUS

BTW identificatienummer (tax): BE05374481201
Ondernemingsnummer: 4319519042
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in APPARTHOTEL PEGASUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APPARTHOTEL PEGASUS
(Get full report from official database of BE for APPARTHOTEL PEGASUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor APPARTHOTEL PEGASUS
Addition kinds of activities for APPARTHOTEL PEGASUS

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
417300. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
20990201. Bakpoeder | Baking powder
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
39499916. wapenstokken | Batons
73899946. Naaien aannemer | Sewing contractor

Werken bij APPARTHOTEL PEGASUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APPARTHOTEL PEGASUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APPARTHOTEL PEGASUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APPARTHOTEL PEGASUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Onderhoud- en storingstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch en bloeiend outsourcingsbedrijf zijn wij opzoek naar een onderhouds- en storingstechnieker. Dit om het technische onderhoud in elektrische en mechanische werkplaatsen en fabrieken te verrichten.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • Poetshulp Sint-Genesius-Rode (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van APPARTHOTEL PEGASUS in sociale netwerken
Look for responds of APPARTHOTEL PEGASUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor APPARTHOTEL PEGASUS. Laat een reactie achter voor APPARTHOTEL PEGASUS. APPARTHOTEL PEGASUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APPARTHOTEL PEGASUS. Leave a respond for APPARTHOTEL PEGASUS. APPARTHOTEL PEGASUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APPARTHOTEL PEGASUS op de google maps. Adres en contacten APPARTHOTEL PEGASUS
Location of APPARTHOTEL PEGASUS on the google maps. Address and contacts of APPARTHOTEL PEGASUS

Andere gerelateerde bedrijven als come APPARTHOTEL PEGASUS APPARTHOTEL PEGASUS: ATELIER VANMEENEN | Dexx BVBA | Vadyco BVBA | Jobat N.V. | Musee Mre Poule

Other related companies as APPARTHOTEL PEGASUS: ATELIER VANMEENEN | Dexx BVBA | Vadyco BVBA | Jobat N.V. | Musee Mre Poule

APPARTHOTEL PEGASUS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Grimbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is APPARTHOTEL PEGASUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05374481201. Het bedrijf APPARTHOTEL PEGASUS bevindt zich op het adres: Tangedallaan 17,1850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in APPARTHOTEL PEGASUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APPARTHOTEL PEGASUS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APPARTHOTEL PEGASUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APPARTHOTEL PEGASUS, openstaande posities, locatie van APPARTHOTEL PEGASUS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

APPARTHOTEL PEGASUS is a company, that was registered 2014 in Grimbergen region, Belgium. Full name of company is APPARTHOTEL PEGASUS, company assigned to the tax number BE05374481201. The company APPARTHOTEL PEGASUS is located at the address: Tangedallaan 17,1850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in APPARTHOTEL PEGASUS were not found.
The main activity of APPARTHOTEL PEGASUS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of APPARTHOTEL PEGASUS is not available. You also can look at reviews of APPARTHOTEL PEGASUS, open positions, location of APPARTHOTEL PEGASUS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over APPARTHOTEL PEGASUS, Grimbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APPARTHOTEL PEGASUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APPARTHOTEL PEGASUS, Grimbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APPARTHOTEL PEGASUS, employees, financial statistics.