Amandier (L')

Contactgegevens Amandier (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amandier (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Amandier (L')

Regio (region): Libramont-Chevigny (Libramont), België

Adres (address): Avenue de Bouillon 70,6800, België

Telefoon (phone): 061 22 53 73 061 22 53 73

Fax (fax): +32 (9) 942-58-55 +32 (9) 942-58-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amandier (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amandier (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amandier (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amandier (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amandier (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amandier (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amandier (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amandier (L')
Products information Amandier (L')

BTW identificatienummer (tax): BE05877105712
Ondernemingsnummer: 7975219726
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Amandier (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amandier (L')
(Get full report from official database of BE for Amandier (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Amandier (L')
Addition kinds of activities for Amandier (L')

22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
34430200. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
50999905. Bagage | Luggage
80210102. endodontist | Endodontist

Werken bij Amandier (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amandier (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amandier (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amandier (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

Zoek naar antwoorden van Amandier (L') in sociale netwerken
Look for responds of Amandier (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amandier (L'). Laat een reactie achter voor Amandier (L'). Amandier (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amandier (L'). Leave a respond for Amandier (L'). Amandier (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amandier (L') op de google maps. Adres en contacten Amandier (L')
Location of Amandier (L') on the google maps. Address and contacts of Amandier (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Amandier (L') Amandier (L'): Matermaco SA | Praximul NV | Centre Nautique La Marlette | BELCOM SOLUTIONS SA | Truflo Rona sa

Other related companies as Amandier (L'): Matermaco SA | Praximul NV | Centre Nautique La Marlette | BELCOM SOLUTIONS SA | Truflo Rona sa

Amandier (L') is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Libramont-Chevigny (Libramont), België. De volledige naam van het bedrijf is Amandier (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05877105712. Het bedrijf Amandier (L') bevindt zich op het adres: Avenue de Bouillon 70,6800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Amandier (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amandier (L') is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amandier (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amandier (L'), openstaande posities, locatie van Amandier (L') op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amandier (L') is a company, that was registered 1985 in Libramont-Chevigny (Libramont) region, Belgium. Full name of company is Amandier (L'), company assigned to the tax number BE05877105712. The company Amandier (L') is located at the address: Avenue de Bouillon 70,6800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Amandier (L') were not found.
The main activity of Amandier (L') is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Amandier (L') is not available. You also can look at reviews of Amandier (L'), open positions, location of Amandier (L') on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amandier (L'), Libramont-Chevigny (Libramont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amandier (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amandier (L'), Libramont-Chevigny (Libramont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amandier (L'), employees, financial statistics.