Alfa Empire Hotel

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Alfa Empire Hotel
Private companiesWater Transportation • Alfa Empire Hotel

Contactgegevens Alfa Empire Hotel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alfa Empire Hotel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alfa Empire Hotel

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Appelmansstraat 31,2018, België

Telefoon (phone): 03 203 54 00 03 203 54 00

Fax (fax): 03 233 40 60 03 233 40 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alfa Empire Hotel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alfa Empire Hotel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alfa Empire Hotel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alfa Empire Hotel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alfa Empire Hotel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alfa Empire Hotel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alfa Empire Hotel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alfa Empire Hotel
Products information Alfa Empire Hotel

BTW identificatienummer (tax): BE05833160400
Ondernemingsnummer: 5786743164
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Alfa Empire Hotel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alfa Empire Hotel
(Get full report from official database of BE for Alfa Empire Hotel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alfa Empire Hotel
Addition kinds of activities for Alfa Empire Hotel

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
503205. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
781999. Diensten gerelateerd aan motion pictures, nec | Services allied to motion pictures, nec
805100. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
35640104. Apparatuur voor het verzamelen van stof of rook, industrieel | Dust or fume collecting equipment, industrial
35770504. Lezers, sorteerders, of inscribers, magnetische inkt | Readers, sorters, or inscribers, magnetic ink
59990902. Convalescent materiaal en benodigdheden | Convalescent equipment and supplies
73899924. Gassysteem conversie | Gas system conversion
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij Alfa Empire Hotel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alfa Empire Hotel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alfa Empire Hotel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alfa Empire Hotel. Looking for open vacancies in other companies

  • Betonarbeider/Bekister M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sinds jaar en dag is onze opdrachtgever een begrip in de bouwwereld, als marktleider in de productie van Betonwanden. Ter ondersteuning van het team zijn zij op zoek naar een ervaren bekister/betonarbeider.

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van Alfa Empire Hotel in sociale netwerken
Look for responds of Alfa Empire Hotel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alfa Empire Hotel. Laat een reactie achter voor Alfa Empire Hotel. Alfa Empire Hotel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alfa Empire Hotel. Leave a respond for Alfa Empire Hotel. Alfa Empire Hotel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alfa Empire Hotel op de google maps. Adres en contacten Alfa Empire Hotel
Location of Alfa Empire Hotel on the google maps. Address and contacts of Alfa Empire Hotel

Andere gerelateerde bedrijven als come Alfa Empire Hotel Alfa Empire Hotel: Claus BVBA | Cedric van der Straten | M.J nv | Pieter Goyens | Visionaire

Other related companies as Alfa Empire Hotel: Claus BVBA | Cedric van der Straten | M.J nv | Pieter Goyens | Visionaire

Alfa Empire Hotel is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Alfa Empire Hotel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05833160400. Het bedrijf Alfa Empire Hotel bevindt zich op het adres: Appelmansstraat 31,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Alfa Empire Hotel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alfa Empire Hotel is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alfa Empire Hotel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alfa Empire Hotel, openstaande posities, locatie van Alfa Empire Hotel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alfa Empire Hotel is a company, that was registered 1988 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Alfa Empire Hotel, company assigned to the tax number BE05833160400. The company Alfa Empire Hotel is located at the address: Appelmansstraat 31,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Alfa Empire Hotel were not found.
The main activity of Alfa Empire Hotel is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Alfa Empire Hotel is not available. You also can look at reviews of Alfa Empire Hotel, open positions, location of Alfa Empire Hotel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alfa Empire Hotel, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alfa Empire Hotel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alfa Empire Hotel, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alfa Empire Hotel, employees, financial statistics.