'T BLAFFEND KONIJN

Contactgegevens 'T BLAFFEND KONIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BLAFFEND KONIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BLAFFEND KONIJN

Regio (region): Zwalm (Roborst), België

Adres (address): Machelgemstraat 27,9630, België

Telefoon (phone): 09 360 34 23 09 360 34 23

Fax (fax): +32 (87) 971-16-31 +32 (87) 971-16-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BLAFFEND KONIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BLAFFEND KONIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BLAFFEND KONIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BLAFFEND KONIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BLAFFEND KONIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BLAFFEND KONIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BLAFFEND KONIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BLAFFEND KONIJN
Products information 'T BLAFFEND KONIJN

BTW identificatienummer (tax): BE04677673339
Ondernemingsnummer: 7980987548
Hoofdstad (capital): 982,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in 'T BLAFFEND KONIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BLAFFEND KONIJN
(Get full report from official database of BE for 'T BLAFFEND KONIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BLAFFEND KONIJN
Addition kinds of activities for 'T BLAFFEND KONIJN

209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
22530100. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
22990703. Tops, kunstmatige vezel | Tops, manmade fiber
50639905. Motoren, elektrisch | Motors, electric
50910301. Visserij | Fishing tackle
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs
59991604. Kerstverlichting en decoraties | Christmas lights and decorations

Werken bij 'T BLAFFEND KONIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BLAFFEND KONIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BLAFFEND KONIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BLAFFEND KONIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Meewerkend Voorman Logistiek (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal terechtkomen in een jonge firma in volle groei! Je zal samenwerken in een team van enthousiaste collega\\\'s. Het bedrijf is actief in verpakken, logistiek en voeding en werkt o.a. voor toonaangevende Europese voedingsbedrijven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • SYSTEM ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een (m/v) SYSTEM ENGINEER om zijn Services departement in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) te versterken. - U zorgt voor de installaties en ondersteuning van werkplekken, servers, applicaties en netwerkmateriaal. - U werkt in het kader van Systemat projecten bij klanten. - U werkt samen met Products specialists en biedt second en third level ondersteuning bij onze klanten. - Binnen deze stimulerende en in voordurende evoluerende omgeving, zullen uw technische kennis en uw ervaring benut worden.

Zoek naar antwoorden van 'T BLAFFEND KONIJN in sociale netwerken
Look for responds of 'T BLAFFEND KONIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BLAFFEND KONIJN. Laat een reactie achter voor 'T BLAFFEND KONIJN. 'T BLAFFEND KONIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BLAFFEND KONIJN. Leave a respond for 'T BLAFFEND KONIJN. 'T BLAFFEND KONIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BLAFFEND KONIJN op de google maps. Adres en contacten 'T BLAFFEND KONIJN
Location of 'T BLAFFEND KONIJN on the google maps. Address and contacts of 'T BLAFFEND KONIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BLAFFEND KONIJN 'T BLAFFEND KONIJN: Glsoft Giuliani L | Lambeets H | Logitrans N.V. | Technofluid S.A. | Djembé-Fuu

Other related companies as 'T BLAFFEND KONIJN: Glsoft Giuliani L | Lambeets H | Logitrans N.V. | Technofluid S.A. | Djembé-Fuu

'T BLAFFEND KONIJN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Zwalm (Roborst), België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BLAFFEND KONIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04677673339. Het bedrijf 'T BLAFFEND KONIJN bevindt zich op het adres: Machelgemstraat 27,9630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 982,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in 'T BLAFFEND KONIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T BLAFFEND KONIJN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BLAFFEND KONIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BLAFFEND KONIJN, openstaande posities, locatie van 'T BLAFFEND KONIJN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

'T BLAFFEND KONIJN is a company, that was registered 2016 in Zwalm (Roborst) region, Belgium. Full name of company is 'T BLAFFEND KONIJN, company assigned to the tax number BE04677673339. The company 'T BLAFFEND KONIJN is located at the address: Machelgemstraat 27,9630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 982,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in 'T BLAFFEND KONIJN were not found.
The main activity of 'T BLAFFEND KONIJN is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BLAFFEND KONIJN is not available. You also can look at reviews of 'T BLAFFEND KONIJN, open positions, location of 'T BLAFFEND KONIJN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BLAFFEND KONIJN, Zwalm (Roborst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BLAFFEND KONIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BLAFFEND KONIJN, Zwalm (Roborst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BLAFFEND KONIJN, employees, financial statistics.