Direct & Go'Tess BVBA

Contactgegevens Direct & Go'Tess BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Direct & Go'Tess BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Direct & Go'Tess BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kempischdok-Westkaai 100,2000, België

Telefoon (phone): 03 203 04 74 03 203 04 74

Fax (fax): 03 203 04 57 03 203 04 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Direct & Go'Tess BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Direct & Go'Tess BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Direct & Go'Tess BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Direct & Go'Tess BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Direct & Go'Tess BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Direct & Go'Tess BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Direct & Go'Tess BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Direct & Go'Tess BVBA
Products information Direct & Go'Tess BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07547851562
Ondernemingsnummer: 5790863037
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Direct & Go'Tess BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Direct & Go'Tess BVBA
(Get full report from official database of BE for Direct & Go'Tess BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Direct & Go'Tess BVBA
Addition kinds of activities for Direct & Go'Tess BVBA

28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
39490401. Bobsleds | Bobsleds
50820305. ladders | Ladders
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash
81110000. Legale diensten | Legal services
97119903. Burgerlijke defensie | Civil defense

Werken bij Direct & Go'Tess BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Direct & Go'Tess BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Direct & Go'Tess BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Direct & Go'Tess BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Direct & Go'Tess BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Direct & Go'Tess BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Direct & Go'Tess BVBA. Laat een reactie achter voor Direct & Go'Tess BVBA. Direct & Go'Tess BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Direct & Go'Tess BVBA. Leave a respond for Direct & Go'Tess BVBA. Direct & Go'Tess BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Direct & Go'Tess BVBA op de google maps. Adres en contacten Direct & Go'Tess BVBA
Location of Direct & Go'Tess BVBA on the google maps. Address and contacts of Direct & Go'Tess BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Direct & Go'Tess BVBA Direct & Go'Tess BVBA: Garage du Boutte SPRL | Wawebo NV | CB PROMO-CB SPORT NV | Parlevliet N Haring- & Visgroothandel NV | Global Marketing Group

Other related companies as Direct & Go'Tess BVBA: Garage du Boutte SPRL | Wawebo NV | CB PROMO-CB SPORT NV | Parlevliet N Haring- & Visgroothandel NV | Global Marketing Group

Direct & Go'Tess BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Direct & Go'Tess BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07547851562. Het bedrijf Direct & Go'Tess BVBA bevindt zich op het adres: Kempischdok-Westkaai 100,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Direct & Go'Tess BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Direct & Go'Tess BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Direct & Go'Tess BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Direct & Go'Tess BVBA, openstaande posities, locatie van Direct & Go'Tess BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Direct & Go'Tess BVBA is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Direct & Go'Tess BVBA, company assigned to the tax number BE07547851562. The company Direct & Go'Tess BVBA is located at the address: Kempischdok-Westkaai 100,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Direct & Go'Tess BVBA were not found.
The main activity of Direct & Go'Tess BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Direct & Go'Tess BVBA is not available. You also can look at reviews of Direct & Go'Tess BVBA, open positions, location of Direct & Go'Tess BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Direct & Go'Tess BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Direct & Go'Tess BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Direct & Go'Tess BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Direct & Go'Tess BVBA, employees, financial statistics.