ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT
Private companiesReal Estate • ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT

Contactgegevens ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT

Regio (region): Veurne, België

Adres (address): Kaaiplaats 10,8630, België

Telefoon (phone): 058 31 13 40 058 31 13 40

Fax (fax): 058 31 35 64 058 31 35 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT
Products information ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT

BTW identificatienummer (tax): BE04650756835
Ondernemingsnummer: 5965545654
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT
(Get full report from official database of BE for ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT
Addition kinds of activities for ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT

206401. Fruit en fruit schilconfecties | Fruit and fruit peel confections
236903. Kinderkleding en huiskleding | Children's robes and housecoats
336600. Kopergieterijen | Copper foundries
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
33999900. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
38420412. Gehoorapparaten | Hearing aids
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT in sociale netwerken
Look for responds of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. Laat een reactie achter voor ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. Leave a respond for ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT. ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT op de google maps. Adres en contacten ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT
Location of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT on the google maps. Address and contacts of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT: Godart BVBA | Fort-Jaco Squash Club | Hautekiet Motors NV | Verka De Clercq NV | MOVIE MAX MOVIESTORES

Other related companies as ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT: Godart BVBA | Fort-Jaco Squash Club | Hautekiet Motors NV | Verka De Clercq NV | MOVIE MAX MOVIESTORES

ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Veurne, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04650756835. Het bedrijf ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT bevindt zich op het adres: Kaaiplaats 10,8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, openstaande posities, locatie van ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT is a company, that was registered 1991 in Veurne region, Belgium. Full name of company is ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, company assigned to the tax number BE04650756835. The company ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT is located at the address: Kaaiplaats 10,8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT were not found.
The main activity of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT is not available. You also can look at reviews of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, open positions, location of ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, Veurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, Veurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVOCATENKANTOOR ASCRAWAT, employees, financial statistics.