NV WARLOP HORECA SERVICE NV

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • NV WARLOP HORECA SERVICE NV
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • NV WARLOP HORECA SERVICE NV

Contactgegevens NV WARLOP HORECA SERVICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NV WARLOP HORECA SERVICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NV WARLOP HORECA SERVICE NV

Regio (region): Menen, België

Adres (address): Moeskroenstraat 862,8930, België

Telefoon (phone): 056 41 24 39 056 41 24 39

Fax (fax): 056 41 94 73 056 41 94 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NV WARLOP HORECA SERVICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NV WARLOP HORECA SERVICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NV WARLOP HORECA SERVICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NV WARLOP HORECA SERVICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NV WARLOP HORECA SERVICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NV WARLOP HORECA SERVICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NV WARLOP HORECA SERVICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NV WARLOP HORECA SERVICE NV
Products information NV WARLOP HORECA SERVICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01782501220
Ondernemingsnummer: 7013916015
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NV WARLOP HORECA SERVICE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NV WARLOP HORECA SERVICE NV
(Get full report from official database of BE for NV WARLOP HORECA SERVICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NV WARLOP HORECA SERVICE NV
Addition kinds of activities for NV WARLOP HORECA SERVICE NV

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
02719905. Racoon boerderij | Racoon farm
15219900. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers
89990900. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting

Werken bij NV WARLOP HORECA SERVICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NV WARLOP HORECA SERVICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NV WARLOP HORECA SERVICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NV WARLOP HORECA SERVICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van NV WARLOP HORECA SERVICE NV in sociale netwerken
Look for responds of NV WARLOP HORECA SERVICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NV WARLOP HORECA SERVICE NV. Laat een reactie achter voor NV WARLOP HORECA SERVICE NV. NV WARLOP HORECA SERVICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NV WARLOP HORECA SERVICE NV. Leave a respond for NV WARLOP HORECA SERVICE NV. NV WARLOP HORECA SERVICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NV WARLOP HORECA SERVICE NV op de google maps. Adres en contacten NV WARLOP HORECA SERVICE NV
Location of NV WARLOP HORECA SERVICE NV on the google maps. Address and contacts of NV WARLOP HORECA SERVICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NV WARLOP HORECA SERVICE NV NV WARLOP HORECA SERVICE NV: Ephphatha | Vanac-Color BVBA | Generation Découvertes | Rohart D | Van Canneyt, Michael

Other related companies as NV WARLOP HORECA SERVICE NV: Ephphatha | Vanac-Color BVBA | Generation Découvertes | Rohart D | Van Canneyt, Michael

NV WARLOP HORECA SERVICE NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Menen, België. De volledige naam van het bedrijf is NV WARLOP HORECA SERVICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01782501220. Het bedrijf NV WARLOP HORECA SERVICE NV bevindt zich op het adres: Moeskroenstraat 862,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NV WARLOP HORECA SERVICE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NV WARLOP HORECA SERVICE NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NV WARLOP HORECA SERVICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NV WARLOP HORECA SERVICE NV, openstaande posities, locatie van NV WARLOP HORECA SERVICE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NV WARLOP HORECA SERVICE NV is a company, that was registered 1994 in Menen region, Belgium. Full name of company is NV WARLOP HORECA SERVICE NV, company assigned to the tax number BE01782501220. The company NV WARLOP HORECA SERVICE NV is located at the address: Moeskroenstraat 862,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NV WARLOP HORECA SERVICE NV were not found.
The main activity of NV WARLOP HORECA SERVICE NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NV WARLOP HORECA SERVICE NV is not available. You also can look at reviews of NV WARLOP HORECA SERVICE NV, open positions, location of NV WARLOP HORECA SERVICE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NV WARLOP HORECA SERVICE NV, Menen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NV WARLOP HORECA SERVICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NV WARLOP HORECA SERVICE NV, Menen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NV WARLOP HORECA SERVICE NV, employees, financial statistics.