MIKO AQUA SERVICE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • MIKO AQUA SERVICE
Private companiesFood Stores • MIKO AQUA SERVICE

Contactgegevens MIKO AQUA SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIKO AQUA SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIKO AQUA SERVICE

Regio (region): Zaventem (Nossegem), België

Adres (address): Hermesstraat 22,1930, België

Telefoon (phone): 02 714 10 90 02 714 10 90

Fax (fax): 02 714 10 99 02 714 10 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIKO AQUA SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIKO AQUA SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIKO AQUA SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIKO AQUA SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIKO AQUA SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIKO AQUA SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIKO AQUA SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIKO AQUA SERVICE
Products information MIKO AQUA SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE03236816406
Ondernemingsnummer: 3501312255
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MIKO AQUA SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIKO AQUA SERVICE
(Get full report from official database of BE for MIKO AQUA SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIKO AQUA SERVICE
Addition kinds of activities for MIKO AQUA SERVICE

01810200. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
22210602. Draperies en draperie stoffen, synthetische vezels en zijden | Draperies and drapery fabrics, manmade fiber and silk
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
73590201. Coin-operated video game verhuur | Coin-operated video game rental
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij MIKO AQUA SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIKO AQUA SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIKO AQUA SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIKO AQUA SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

  • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


Zoek naar antwoorden van MIKO AQUA SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of MIKO AQUA SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIKO AQUA SERVICE. Laat een reactie achter voor MIKO AQUA SERVICE. MIKO AQUA SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIKO AQUA SERVICE. Leave a respond for MIKO AQUA SERVICE. MIKO AQUA SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIKO AQUA SERVICE op de google maps. Adres en contacten MIKO AQUA SERVICE
Location of MIKO AQUA SERVICE on the google maps. Address and contacts of MIKO AQUA SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIKO AQUA SERVICE MIKO AQUA SERVICE: Inter-Druck SA | LELIAERT VASTGOEDMAKELAARS DE ZWINSTREEK | @dvice | Alcopa NV | Spruyt, Ben

Other related companies as MIKO AQUA SERVICE: Inter-Druck SA | LELIAERT VASTGOEDMAKELAARS DE ZWINSTREEK | @dvice | Alcopa NV | Spruyt, Ben

MIKO AQUA SERVICE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Zaventem (Nossegem), België. De volledige naam van het bedrijf is MIKO AQUA SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236816406. Het bedrijf MIKO AQUA SERVICE bevindt zich op het adres: Hermesstraat 22,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MIKO AQUA SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIKO AQUA SERVICE is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIKO AQUA SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIKO AQUA SERVICE, openstaande posities, locatie van MIKO AQUA SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MIKO AQUA SERVICE is a company, that was registered 1994 in Zaventem (Nossegem) region, Belgium. Full name of company is MIKO AQUA SERVICE, company assigned to the tax number BE03236816406. The company MIKO AQUA SERVICE is located at the address: Hermesstraat 22,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MIKO AQUA SERVICE were not found.
The main activity of MIKO AQUA SERVICE is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MIKO AQUA SERVICE is not available. You also can look at reviews of MIKO AQUA SERVICE, open positions, location of MIKO AQUA SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIKO AQUA SERVICE, Zaventem (Nossegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIKO AQUA SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIKO AQUA SERVICE, Zaventem (Nossegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIKO AQUA SERVICE, employees, financial statistics.