ETJ Printing Service BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • ETJ Printing Service BVBA
Private companiesMembership Organizations • ETJ Printing Service BVBA

Contactgegevens ETJ Printing Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETJ Printing Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETJ Printing Service BVBA

Regio (region): Berlare, België

Adres (address): Bakkerstraatje 4,9290, België

Telefoon (phone): 052 42 70 03 052 42 70 03

Fax (fax): 052 42 70 12 052 42 70 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETJ Printing Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETJ Printing Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETJ Printing Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETJ Printing Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETJ Printing Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETJ Printing Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETJ Printing Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETJ Printing Service BVBA
Products information ETJ Printing Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06022399902
Ondernemingsnummer: 6548370361
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ETJ Printing Service BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETJ Printing Service BVBA
(Get full report from official database of BE for ETJ Printing Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETJ Printing Service BVBA
Addition kinds of activities for ETJ Printing Service BVBA

15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
22829907. Windgaren | Winding yarn
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds

Werken bij ETJ Printing Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETJ Printing Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETJ Printing Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETJ Printing Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van ETJ Printing Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ETJ Printing Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETJ Printing Service BVBA. Laat een reactie achter voor ETJ Printing Service BVBA. ETJ Printing Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETJ Printing Service BVBA. Leave a respond for ETJ Printing Service BVBA. ETJ Printing Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETJ Printing Service BVBA op de google maps. Adres en contacten ETJ Printing Service BVBA
Location of ETJ Printing Service BVBA on the google maps. Address and contacts of ETJ Printing Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETJ Printing Service BVBA ETJ Printing Service BVBA: Macova BVBA | New Elegance | IXana | VisualPub - Posterit | Xerxes

Other related companies as ETJ Printing Service BVBA: Macova BVBA | New Elegance | IXana | VisualPub - Posterit | Xerxes

ETJ Printing Service BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Berlare, België. De volledige naam van het bedrijf is ETJ Printing Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06022399902. Het bedrijf ETJ Printing Service BVBA bevindt zich op het adres: Bakkerstraatje 4,9290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ETJ Printing Service BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETJ Printing Service BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETJ Printing Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETJ Printing Service BVBA, openstaande posities, locatie van ETJ Printing Service BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ETJ Printing Service BVBA is a company, that was registered 1989 in Berlare region, Belgium. Full name of company is ETJ Printing Service BVBA, company assigned to the tax number BE06022399902. The company ETJ Printing Service BVBA is located at the address: Bakkerstraatje 4,9290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ETJ Printing Service BVBA were not found.
The main activity of ETJ Printing Service BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETJ Printing Service BVBA is not available. You also can look at reviews of ETJ Printing Service BVBA, open positions, location of ETJ Printing Service BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETJ Printing Service BVBA, Berlare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETJ Printing Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETJ Printing Service BVBA, Berlare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETJ Printing Service BVBA, employees, financial statistics.