Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM

Contactgegevens Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM

Regio (region): Diest, België

Adres (address): Overstraat 49,3290, België

Telefoon (phone): 013 31 11 99 013 31 11 99

Fax (fax): 013 33 48 73 013 33 48 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM
Products information Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM

BTW identificatienummer (tax): BE09968963623
Ondernemingsnummer: 5424743652
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM
(Get full report from official database of BE for Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM
Addition kinds of activities for Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM

273102. Boeken, uitgeverij en drukwerk | Books, publishing and printing
353601. takels | Hoists
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
39520300. Potloden en leidingen, waaronder artiesten ' | Pencils and leads, including artists'
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters
52310201. Verf | Paint
75320301. Van conversie | Van conversion

Werken bij Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM in sociale netwerken
Look for responds of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Laat een reactie achter voor Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Leave a respond for Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM. Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM op de google maps. Adres en contacten Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM
Location of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM on the google maps. Address and contacts of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM

Andere gerelateerde bedrijven als come Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM: Crea-Home Shopping | Home Consult | Fabory Centre Genk | Hofkip B.V.B.A. | Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Other related companies as Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM: Crea-Home Shopping | Home Consult | Fabory Centre Genk | Hofkip B.V.B.A. | Georges DHAEYER - Administrateur delegue

Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Diest, België. De volledige naam van het bedrijf is Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09968963623. Het bedrijf Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM bevindt zich op het adres: Overstraat 49,3290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 135,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, openstaande posities, locatie van Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM is a company, that was registered 2014 in Diest region, Belgium. Full name of company is Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, company assigned to the tax number BE09968963623. The company Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM is located at the address: Overstraat 49,3290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 135,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM were not found.
The main activity of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM is not available. You also can look at reviews of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, open positions, location of Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, Diest: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, Diest: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advocatenassociatie CELIS-DANS-DECAT-VAN ERUM, employees, financial statistics.