Lelièvre J-P Optique SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Lelièvre J-P Optique SPRL
Private companiesCommunications • Lelièvre J-P Optique SPRL

Contactgegevens Lelièvre J-P Optique SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lelièvre J-P Optique SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lelièvre J-P Optique SPRL

Regio (region): Huy, België

Adres (address): Porte des Aveugles 18,4500, België

Telefoon (phone): 085 23 19 47 085 23 19 47

Fax (fax): 085 23 19 47 085 23 19 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lelièvre J-P Optique SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lelièvre J-P Optique SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lelièvre J-P Optique SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lelièvre J-P Optique SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lelièvre J-P Optique SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lelièvre J-P Optique SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lelièvre J-P Optique SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lelièvre J-P Optique SPRL
Products information Lelièvre J-P Optique SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08278991699
Ondernemingsnummer: 1026641845
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Lelièvre J-P Optique SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lelièvre J-P Optique SPRL
(Get full report from official database of BE for Lelièvre J-P Optique SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lelièvre J-P Optique SPRL
Addition kinds of activities for Lelièvre J-P Optique SPRL

262100. Papieren molens | Paper mills
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
30520401. V-riemen, plastic | V-belts, plastic
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
42210101. Bonen lift | Bean elevator
73590705. Televisieverhuur | Television rental
89990703. Behoud van natuurlijke hulpbronnen | Natural resource preservation service

Werken bij Lelièvre J-P Optique SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lelièvre J-P Optique SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lelièvre J-P Optique SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lelièvre J-P Optique SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Schrijnwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vor een firma regio Roeselare kijken we uit naar een schrijnwerker. Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing.

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van Lelièvre J-P Optique SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Lelièvre J-P Optique SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lelièvre J-P Optique SPRL. Laat een reactie achter voor Lelièvre J-P Optique SPRL. Lelièvre J-P Optique SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lelièvre J-P Optique SPRL. Leave a respond for Lelièvre J-P Optique SPRL. Lelièvre J-P Optique SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lelièvre J-P Optique SPRL op de google maps. Adres en contacten Lelièvre J-P Optique SPRL
Location of Lelièvre J-P Optique SPRL on the google maps. Address and contacts of Lelièvre J-P Optique SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Lelièvre J-P Optique SPRL Lelièvre J-P Optique SPRL: LESS = MORE BASIC STORE | Welvaert M | Go Tech Nivelles | PRO PERFORMANCE | FIDELIA BVBA

Other related companies as Lelièvre J-P Optique SPRL: LESS = MORE BASIC STORE | Welvaert M | Go Tech Nivelles | PRO PERFORMANCE | FIDELIA BVBA

Lelièvre J-P Optique SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Huy, België. De volledige naam van het bedrijf is Lelièvre J-P Optique SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08278991699. Het bedrijf Lelièvre J-P Optique SPRL bevindt zich op het adres: Porte des Aveugles 18,4500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Lelièvre J-P Optique SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lelièvre J-P Optique SPRL is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lelièvre J-P Optique SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lelièvre J-P Optique SPRL, openstaande posities, locatie van Lelièvre J-P Optique SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lelièvre J-P Optique SPRL is a company, that was registered 1986 in Huy region, Belgium. Full name of company is Lelièvre J-P Optique SPRL, company assigned to the tax number BE08278991699. The company Lelièvre J-P Optique SPRL is located at the address: Porte des Aveugles 18,4500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Lelièvre J-P Optique SPRL were not found.
The main activity of Lelièvre J-P Optique SPRL is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lelièvre J-P Optique SPRL is not available. You also can look at reviews of Lelièvre J-P Optique SPRL, open positions, location of Lelièvre J-P Optique SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lelièvre J-P Optique SPRL, Huy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lelièvre J-P Optique SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lelièvre J-P Optique SPRL, Huy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lelièvre J-P Optique SPRL, employees, financial statistics.