RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)

Contactgegevens RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP): address, phone, fax, email, website, opening hours

RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Ciepenstraat 28,8870, België

Telefoon (phone): 051 20 09 22 051 20 09 22

Fax (fax): +32 (2) 692-17-97 +32 (2) 692-17-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)
Products information RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)

BTW identificatienummer (tax): BE08508880615
Ondernemingsnummer: 3362609863
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)
(Get full report from official database of BE for RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP))

Aanvulling soorten activiteiten voor RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)
Addition kinds of activities for RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
08310201. Gumiddestillatie (in bos, boerderij) | Gum distillation (in forest, farm)
24110101. Hanteer bouten, hout: gekapt | Handle bolts, wood: hewn
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
31990100. Paardensportartikelen | Equestrian related leather articles
33129907. Sinter, ijzer | Sinter, iron
51539901. Graan liften | Grain elevators

Werken bij RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). Looking for open vacancies in other companies

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Studentenjob

    GAMMA Gentbrugge op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) in sociale netwerken
Look for responds of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). Laat een reactie achter voor RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). Leave a respond for RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP). RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) op de google maps. Adres en contacten RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)
Location of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) on the google maps. Address and contacts of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP)

Andere gerelateerde bedrijven als come RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP): EASINFO SPRL | Intersit-Kusch S.A. | Signalson S.A. | CONCERT NOBLE NV | HYPER

Other related companies as RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP): EASINFO SPRL | Intersit-Kusch S.A. | Signalson S.A. | CONCERT NOBLE NV | HYPER

RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08508880615. Het bedrijf RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) bevindt zich op het adres: Ciepenstraat 28,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), openstaande posities, locatie van RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) is a company, that was registered 1990 in Izegem region, Belgium. Full name of company is RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), company assigned to the tax number BE08508880615. The company RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) is located at the address: Ciepenstraat 28,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) were not found.
The main activity of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) is not available. You also can look at reviews of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), open positions, location of RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENTALIFT (DESCHRIJVERE FILIP), employees, financial statistics.