NOORDZEE KRANEN

Contactgegevens NOORDZEE KRANEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOORDZEE KRANEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOORDZEE KRANEN

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Ankerstraat 4,8400, België

Telefoon (phone): 051 50 28 36; 059 32 01 00; 0475 46 22 44 051 50 28 36; 059 32 01 00; 0475 46 22 44

Fax (fax): 059 33 06 45 059 33 06 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOORDZEE KRANEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOORDZEE KRANEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOORDZEE KRANEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOORDZEE KRANEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOORDZEE KRANEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOORDZEE KRANEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOORDZEE KRANEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOORDZEE KRANEN
Products information NOORDZEE KRANEN

BTW identificatienummer (tax): BE04687561035
Ondernemingsnummer: 9823394775
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in NOORDZEE KRANEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOORDZEE KRANEN
(Get full report from official database of BE for NOORDZEE KRANEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOORDZEE KRANEN
Addition kinds of activities for NOORDZEE KRANEN

602900. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
51590201. Chicks | Chicks
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij NOORDZEE KRANEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOORDZEE KRANEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOORDZEE KRANEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOORDZEE KRANEN. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDENMONTEUR (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze bandencentrale met vestigingen verspreid over gans Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde bandenmonteur voor Antwerpen. jouw taken -Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. -Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens.

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Spalbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Lesgever blind typen - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 15:45 tot 16:45 in Kontich.

Zoek naar antwoorden van NOORDZEE KRANEN in sociale netwerken
Look for responds of NOORDZEE KRANEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOORDZEE KRANEN. Laat een reactie achter voor NOORDZEE KRANEN. NOORDZEE KRANEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOORDZEE KRANEN. Leave a respond for NOORDZEE KRANEN. NOORDZEE KRANEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOORDZEE KRANEN op de google maps. Adres en contacten NOORDZEE KRANEN
Location of NOORDZEE KRANEN on the google maps. Address and contacts of NOORDZEE KRANEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NOORDZEE KRANEN NOORDZEE KRANEN: Verdesign | LOIKAN NV/DENYS JAN NV | BONDIS B.V.B.A | LUXWEB | Mr Pol De Prest

Other related companies as NOORDZEE KRANEN: Verdesign | LOIKAN NV/DENYS JAN NV | BONDIS B.V.B.A | LUXWEB | Mr Pol De Prest

NOORDZEE KRANEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is NOORDZEE KRANEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04687561035. Het bedrijf NOORDZEE KRANEN bevindt zich op het adres: Ankerstraat 4,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in NOORDZEE KRANEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOORDZEE KRANEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOORDZEE KRANEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOORDZEE KRANEN, openstaande posities, locatie van NOORDZEE KRANEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOORDZEE KRANEN is a company, that was registered 2000 in Oostende region, Belgium. Full name of company is NOORDZEE KRANEN, company assigned to the tax number BE04687561035. The company NOORDZEE KRANEN is located at the address: Ankerstraat 4,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in NOORDZEE KRANEN were not found.
The main activity of NOORDZEE KRANEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NOORDZEE KRANEN is not available. You also can look at reviews of NOORDZEE KRANEN, open positions, location of NOORDZEE KRANEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOORDZEE KRANEN, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOORDZEE KRANEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOORDZEE KRANEN, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOORDZEE KRANEN, employees, financial statistics.