MONDIA HAINAUT

Particuliere bedrijvenBosbouw • MONDIA HAINAUT
Private companiesForestry • MONDIA HAINAUT

Contactgegevens MONDIA HAINAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONDIA HAINAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONDIA HAINAUT

Regio (region): Charleroi (Gosselies), België

Adres (address): Rue Louis Bleriot,6041, België

Telefoon (phone): 071 47 60 08 071 47 60 08

Fax (fax): 071 47 61 07 071 47 61 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONDIA HAINAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONDIA HAINAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONDIA HAINAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONDIA HAINAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONDIA HAINAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONDIA HAINAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONDIA HAINAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONDIA HAINAUT
Products information MONDIA HAINAUT

BTW identificatienummer (tax): BE07985931396
Ondernemingsnummer: 7919738769
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MONDIA HAINAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONDIA HAINAUT
(Get full report from official database of BE for MONDIA HAINAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONDIA HAINAUT
Addition kinds of activities for MONDIA HAINAUT

822200. Junior colleges | Junior colleges
01399904. Munt boerderij | Mint farm
22110807. Marquisettes, katoen | Marquisettes, cotton
34119900. Metalen blikjes, nec | Metal cans, nec
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
51491104. Gist | Yeast
59440102. Horloges | Watches
72190400. Handwassers | Hand laundries

Werken bij MONDIA HAINAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONDIA HAINAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONDIA HAINAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONDIA HAINAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van MONDIA HAINAUT in sociale netwerken
Look for responds of MONDIA HAINAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONDIA HAINAUT. Laat een reactie achter voor MONDIA HAINAUT. MONDIA HAINAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONDIA HAINAUT. Leave a respond for MONDIA HAINAUT. MONDIA HAINAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONDIA HAINAUT op de google maps. Adres en contacten MONDIA HAINAUT
Location of MONDIA HAINAUT on the google maps. Address and contacts of MONDIA HAINAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MONDIA HAINAUT MONDIA HAINAUT: CABINET D'IMAGERIE MEDICALE | Autocenter Cooman BVBA | ISD S.C.R.L. | Perfect Europe N.V. | SECUREX

Other related companies as MONDIA HAINAUT: CABINET D'IMAGERIE MEDICALE | Autocenter Cooman BVBA | ISD S.C.R.L. | Perfect Europe N.V. | SECUREX

MONDIA HAINAUT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gosselies), België. De volledige naam van het bedrijf is MONDIA HAINAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985931396. Het bedrijf MONDIA HAINAUT bevindt zich op het adres: Rue Louis Bleriot,6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MONDIA HAINAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONDIA HAINAUT is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONDIA HAINAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONDIA HAINAUT, openstaande posities, locatie van MONDIA HAINAUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MONDIA HAINAUT is a company, that was registered 2017 in Charleroi (Gosselies) region, Belgium. Full name of company is MONDIA HAINAUT, company assigned to the tax number BE07985931396. The company MONDIA HAINAUT is located at the address: Rue Louis Bleriot,6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MONDIA HAINAUT were not found.
The main activity of MONDIA HAINAUT is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MONDIA HAINAUT is not available. You also can look at reviews of MONDIA HAINAUT, open positions, location of MONDIA HAINAUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONDIA HAINAUT, Charleroi (Gosselies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONDIA HAINAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONDIA HAINAUT, Charleroi (Gosselies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONDIA HAINAUT, employees, financial statistics.