Maes Hoogwerkers NV

Contactgegevens Maes Hoogwerkers NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Hoogwerkers NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Hoogwerkers NV

Regio (region): Zandhoven (Pulle), België

Adres (address): Boudewijnlaan 5,2243, België

Telefoon (phone): 03 484 62 62; 02 252 56 09 03 484 62 62; 02 252 56 09

Fax (fax): 03 484 37 57 03 484 37 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Hoogwerkers NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Hoogwerkers NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Hoogwerkers NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Hoogwerkers NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Hoogwerkers NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Hoogwerkers NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Hoogwerkers NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Hoogwerkers NV
Products information Maes Hoogwerkers NV

BTW identificatienummer (tax): BE04154174804
Ondernemingsnummer: 6435760498
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Maes Hoogwerkers NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Hoogwerkers NV
(Get full report from official database of BE for Maes Hoogwerkers NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Hoogwerkers NV
Addition kinds of activities for Maes Hoogwerkers NV

3691. Oplaadbatterijen | Storage batteries
573100. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
34210106. Tafelgerei, behalve met handgrepen van metaal | Table cutlery, except with handles of metal
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
39140209. Trofeeën, nikkel zilver | Trophies, nickle silver
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij Maes Hoogwerkers NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Hoogwerkers NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Hoogwerkers NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Hoogwerkers NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Maes Hoogwerkers NV in sociale netwerken
Look for responds of Maes Hoogwerkers NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Hoogwerkers NV. Laat een reactie achter voor Maes Hoogwerkers NV. Maes Hoogwerkers NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Hoogwerkers NV. Leave a respond for Maes Hoogwerkers NV. Maes Hoogwerkers NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Hoogwerkers NV op de google maps. Adres en contacten Maes Hoogwerkers NV
Location of Maes Hoogwerkers NV on the google maps. Address and contacts of Maes Hoogwerkers NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Hoogwerkers NV Maes Hoogwerkers NV: Eurotechnical Center SPRL | Baestaens | Bariseau NV | DISLAIRE VOYAGES | Walkiers & C° Bedrijfsrevisoren

Other related companies as Maes Hoogwerkers NV: Eurotechnical Center SPRL | Baestaens | Bariseau NV | DISLAIRE VOYAGES | Walkiers & C° Bedrijfsrevisoren

Maes Hoogwerkers NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Zandhoven (Pulle), België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Hoogwerkers NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04154174804. Het bedrijf Maes Hoogwerkers NV bevindt zich op het adres: Boudewijnlaan 5,2243. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Maes Hoogwerkers NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes Hoogwerkers NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Hoogwerkers NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Hoogwerkers NV, openstaande posities, locatie van Maes Hoogwerkers NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maes Hoogwerkers NV is a company, that was registered 2010 in Zandhoven (Pulle) region, Belgium. Full name of company is Maes Hoogwerkers NV, company assigned to the tax number BE04154174804. The company Maes Hoogwerkers NV is located at the address: Boudewijnlaan 5,2243. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Maes Hoogwerkers NV were not found.
The main activity of Maes Hoogwerkers NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Hoogwerkers NV is not available. You also can look at reviews of Maes Hoogwerkers NV, open positions, location of Maes Hoogwerkers NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Hoogwerkers NV, Zandhoven (Pulle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Hoogwerkers NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Hoogwerkers NV, Zandhoven (Pulle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Hoogwerkers NV, employees, financial statistics.